Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

z mężem o dzidzie staramy się już od 3 lat. Mam niedrożne oba jajowody i jedyną szansą dla nas jest IVF. Początkowo podchodziłam bardzo optymistycznie do tego tematu, ale teraz coraz bardziej stres daje się we znaki i zwyczajnie boję się, że może nic z tego nie wyjść - W ostatnim czasie widziałam zbyt dużo porażek w tym temacie.... Do procedury chcemy podchodzić w marcu - póki co zbieramy pieniążki.......

Tutaj (na 28dni) jestem już dość długo ale jakoś nie mogłam wyczuć tego momentu kiedy już się jest weteranką w staraniach żeby dołączyć do Waszego grona
Staramy się z mężem 3 lata i pomału dojrzewam do decyzji o IVF. Co prawda już jesteśmy po wielu badaniach w klinice leczenia niepłodności ale chcemy się przenieść z rzeszowskiej do jakiejś bardziej profesjonalnej że tak powiem...Zastanawia mnie INVICTA. Czy któraś z Was może mi coś o niej powiedzieć? Wszystko jedno czy w Gdańsku czy w Warszawie... A może możecie polecić jakąś bardzo dobrą, profesjonalną i z dużą skutecznością?Będę wdzięczna za wszelkie informacje

czekamy na wieści odnośnie bety
ale nie poddawaj się! Jesteś o ten jeden kolejny cykl bliżej celu