Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
e to wynika po prostu z "upośledzenia" mojego pokolenia do rozmów, siadania razem i omawiania co wkurza, a co nie (i to niestety jest prawdą
nie wiem, czy komuś będzie chciało się siedzieć dwie godziny w szkole na filmie i jeszcze później o nim gadać - ewentualnie będę to rozkładać na dwie części: pierwsze spotkanie film, drugie - rozgryzienie tematu. Jak myślicie?
czy któraś z Was oglądała "Salę samobójców"? Podobno porusza problem uzależnienia od Internetu.
oglądałam - polecano mi ten film ale hmm do mnie nie przemówił... acz kolwiek nie jest zły czy któraś z Was oglądała "Salę samobójców"? Podobno porusza problem uzależnienia od Internetu.
The Fragile, zapraszamy, tylko Krasnal chyba jeszcze jest nazbyt krasnalowaty
yyy moderować tzn?? Zastanawiam się jeszcze, czy spotkania moderować zawsze w jednej, stałej formie, czy zmieniać ich charakter?
film o dziewczynie która była więziona przez matkę psychiczna (tytuł mi uciekł) przez 16 lat
Agunia05: film o dziewczynie która była więziona przez matkę psychiczna (tytuł mi uciekł) przez 16 lat
Mockingbird Don't Sing?
Agunia, chodzi o nadanie rytmu, dobór środków i metod które będą nadawały charakter kolejnym spotkaniom, nie przycinanie umysłów nastolatków do jednej foremki
czy któraś z Was oglądała "Salę samobójców"? Podobno porusza problem uzależnienia od Internetu.
Zastanawiam się jeszcze, czy spotkania moderować zawsze w jednej, stałej formie, czy zmieniać ich charakter?