Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Nie wiem tylko, czy chcesz aż tak głęboko wchodzić w temat (program generalnie jest brytyjski, a tam, jak wiadomo, podejście do seksu nastolatków jest nieco inne niż w Polsce)

Ten film sprawia, że chce się być lepszym
Przyznam się, że częsci wymienionych filmów nie oglądałam ("Mystic river", "Nell" i, o zgrozo, "Podaj dalej"). The Fragile dodatkowo połechtała mą próżną dumę, więc już się podbudowałam 
, albo górę weźmie słomiany zapał nastolatków. Stąd też chcę zacząć "z przytupem" - niekoniecznie poprawnie politycznie, ale tak, żeby z jednej strony dało to do myślenia młodzieży, żeby czekali na kolejne spotkanie, ale żeby też rodzice się nie bulwersowali treściami przekazywanymi, bądź co bądź, w szkole. "Niemy krzyk" więc odpada - nazbyt dyskusyjny. Nie wiem, czy prawdziwie, bo sama wytrzymałam do trzeciej minuty i dalej nie dałam rady 

)
e to wynika po prostu z "upośledzenia" mojego pokolenia do rozmów, siadania razem i omawiania co wkurza, a co nie (i to niestety jest prawdą

nie wiem, czy komuś będzie chciało się siedzieć dwie godziny w szkole na filmie i jeszcze później o nim gadać - ewentualnie będę to rozkładać na dwie części: pierwsze spotkanie film, drugie - rozgryzienie tematu. Jak myślicie?
A przy okazji mozesz w nich zaszczepic milosc do bardziej ambitnego kina!czy któraś z Was oglądała "Salę samobójców"? Podobno porusza problem uzależnienia od Internetu.
czy któraś z Was oglądała "Salę samobójców"? Podobno porusza problem uzależnienia od Internetu.oglądałam - polecano mi ten film ale hmm do mnie nie przemówił... acz kolwiek nie jest zły

The Fragile, zapraszamy, tylko Krasnal chyba jeszcze jest nazbyt krasnalowaty
Zastanawiam się jeszcze, czy spotkania moderować zawsze w jednej, stałej formie, czy zmieniać ich charakter?yyy moderować tzn??

film o dziewczynie która była więziona przez matkę psychiczna (tytuł mi uciekł) przez 16 lat

Agunia05: film o dziewczynie która była więziona przez matkę psychiczna (tytuł mi uciekł) przez 16 lat
Mockingbird Don't Sing?
Agunia, chodzi o nadanie rytmu, dobór środków i metod które będą nadawały charakter kolejnym spotkaniom, nie przycinanie umysłów nastolatków do jednej foremki

Mnie chodziło o moderację pracy. Nic się nie stało, już godzina nie ta. Czas spać
czy któraś z Was oglądała "Salę samobójców"? Podobno porusza problem uzależnienia od Internetu.
Zastanawiam się jeszcze, czy spotkania moderować zawsze w jednej, stałej formie, czy zmieniać ich charakter?

). A to tylko pierwsze klasy i dwie osoby z klas drugich. Okazuje się, że problemem nie będzie brak zainteresowania, bo jak niczego nie spieprzę to się zapowiada bajecznie, tylko dobranie terminu. A to zajęcia wyrównawcze z tego, a to próby tamtego...
U mnie tez jakies 70-80% uczniow dojezdza zewszad, no ale komunikacja miejska daje rade...