Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
le okej, kazdy ma inny stopien wrazliwosci no i ja bylam starsza ogladajac ten film.
Poważnie. Dzieci z dworca Zoo czytałam, ale nie widziałam ekranizacji. Jak zachowane jest zarabianie na prochy robieniem fellatio pasażerom na dworcu, to lepiej będzie, jak młodzież obejrzy takie coś poza szkołą
Mi nie chodzi o to, że by im się nie podobało czy byliby zbulwersowani, ale problemem mogłoby być to, że takie sceny odtwarza pedagog w publicznej placówce
ale jesli chodzi o wspomniana ulice wiazow... obejrzalam ja majac moze 6 lat... taka madra mam babcie... uraz psychiczny mam do dzis.
Fretka, zorientuj sie jeszcze w kwestii praw autorskich, czy jakies cudo w stylu zaiksa nie bedize chcialo kasy za puszczanie filmu przed taka publicznoscia. bo wiesz. zyczliwych wsrod nas jest wielu...

Z racji tego, że szkoła jest przystosowana do małych oddziałów, to ciężko mi pomieścić takie tabuny w salach lekcyjnych. Z jednej strony mnie to przeraża, z drugiej świadczy o tym, że młodzież chce rozmawiać i to jest wielki plus dla niej, szczególnie, że coraz więcej "nie moich" uczniów przychodzi, którzy nie upatrują żadnych wymiernych korzyści w uczestnictwie na zajęciach. 
), ta koleżanka Juno pod kliniką powiedziała, że dziecko ma już paznokcie. I ta czekała na tę aborcję i wizja tych paznokci ją prześladowała. Jeden z uczniów opowiadając film to zauważył, a reszta na to: "Aaa... no przecież... a ja się zastanawiałem/łam, o co chodziło"