Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
. Po grochowkie takze
Więc dziś próba generalna ;
Najwyzej troszke pozolkniecie od pierdow :P

Juz nawet raczyl mi powiedziec, ze nie musze isc jutro do fryzjera, bo to i tak nic nie da, wiec po co mam sie upiekszac

I nigdy już od tej pory nie usłyszałam, że opieka nad dzieckiem to wakacje ( z tym, że teraz to ja już pracuję od jakiegoś czasu). Za to coraz częściej słyszę: rozumiem Cię...
. no zjeść nie miał czasu nawet
.
[/urlnie szykuje Ci sie jakiś wyjazd czasem?

[/url]

[/url]
Oranda mysle, że on spokojnie rozumie tlyko ma kaprys, że nie pokaże
a z mową jest w tyle od Szymona i Milki od dużo dużo..... ja zawsze porównywałam Milkę do niej i Mila była dla mnie takim głuptaskiem ale jednak 5 miesięcy to jest dużo teraz M jest z dnia na dzień coraz mądrzejsza i sprytniejsza zadziwia mnie z godziny na godzinę zobaczysz i Twój mały ruszy u nas granica to 17-18 miesięcy i zaczęło się robić całkiem fajnie:)

w wieku 12 miesięcy już mówił kilkanaście słów,

Stacjonarny ofkors
Nie muszę chyba pisać jak było mi wstyd.. Oprócz tego,jak dziecko ma zamiar zabrać jej zabawkę to ucieka za mnie i krzyczy NIE MA ,albo NIE(dodając,że zawsze się dzieliła i była taka pierdołowata) a jeśli już dziecko zabierze jej zabawkę to bije w głowę z otwartej ręki,szczypie po twarzy. I ta mina jej przy tym, taka zazdrość i złość.. Oprócz tego,jak dziecko ma zamiar zabrać jej zabawkę to ucieka za mnie i krzyczy NIE MA ,albo NIE(dodając,że zawsze się dzieliła i była taka pierdołowata) a jeśli już dziecko zabierze jej zabawkę to bije w głowę z otwartej ręki,szczypie po twarzy. I ta mina jej przy tym, taka zazdrość i złość..