Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Frag, możesz to wrzucić tutaj.
który się badał i nic nie było a potem z tyłka mu osiemset metrowy tasiemiec wylazł.
A ja Wam powiem, że jak teraz Bianeczkę sterylizował to po zobaczeniu jej brzucha żałuję po stokroć, że nie on mnie podczas cesarki kroił.
Niestety, ale wielu naszych lekarzy uważa to za głupotę a tak naprawdę oni świadomości nie mają, że profilaktycznie dzieci odrobaczać się powinno.
A co się z Bufonem stało?
Teo a nie wiesz od kiedy się dzieci odrobacza?
czy jak jest odrobaxzany regularnie co rok i nie wychodzi na dwor
a teraz raz na pól roku podajemy ZENTEL
To pestki dyni mają takie działanie antyrobakowe ?
H. przytargała glistę
Ale ponoć to nic nadzwyczajnego, bo mówi się, że większość z nas ma pasożyty tylko o tym nie wie...
Czy jak bierzecie te leki na odrobaczenie to dostajecie tez leki antyhistaminowe? Aby zapobiec reakcji alergicznej na toksyny robakow?
koło 2 roku rzycia
mogą wystąpić takie skutki uboczne OMG ja myślałam że uczulona jestem a tu robole w głowie! kurde a mi od 5-6 lat piszczy non stop w uszach może to znów one..... chyba muszę wybrać się do laryngologa
Chcę albo boję się, że nie dam rady - w sensie emocjonalnie rozdzielić tej miłości na pół - ja jedynaczka i myślę niestety takimi kategoriami...
miłość się nie dzieli tylko rozciąga jak guma
Wszystkiego naj na roczek!
Fatalne to, co?
strasznie straszne..... choć już przywykłam nie wiem jak by to było z ciszą....
najgorsze że do tych pisków zaczyna raz na jakiś czas dochodzić buczenie..... pewnie mp3 wolkmany głośne słuchanie muzyki wychodzi;/
-
Kacperek jest spokojnym dzieckiem - jak na razie...
--