Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Przynajmniej mam taką nadzieję ;)
), ew.dwa razy, ale rzadko. (Tfu, tfu, tfu, nie chce zapeszać ;))
Ja nie mam odwagi/siły, by wyeliminować nocne karmienia, ale jak ona sama tozrobi,to luuuz ;)

O ja też, lęk przed kolejną cesarką

a ja na drugi poród idę od razu na CC
U nas nocne karmienie samo się wyeliminowalo jak zaczęłam Kinie odstawiac od cyca, w nocy zamiast cyca jak chciała dawałam butle

. Gosia w sumie dalej niewiele je. Z owocami też kiepsko, ostatnio polubiła banany, więc dostaje i potrafi pół zjeść. Jabłka dwa kęsy i wrzut, to samo z gruszką. Jedynie bez umiaru wciąga rodzynki. Kaszki be, jogurty be, kefir be, warzywa - dwa kęsy i wylot z tacki. Mięsko - dwa kęsy. Jedynie troszkę lepiej jesli chodzi o zupki, lubi rosołek i pomirodówkę i potrafi cały kubek doidy zjeść. Wieczorem wypija ok.100-150ml mleka, w nocy cyc i rano czasami tak z 50ml mleka. Ciekawa jestem, kiedy zacznie normalnie jeść, ale mam podejrzenia,że to przez karmienie piersią. 
[/urlMoże dlatego, że moja Ninka dopiero niedawno udoskonaliła wdrapywanie się na łóżko ale nic poza tym nie umie ?

a nie wygląda jak tamte dzieci (waży 14kg przy wzroście 87cm około)
a ostatnio chciak uzyc mlodszego brata jako stoleczka zeby sobie po cos siegnac ze stolu !!!!!

Nadia też miłością wielką pała do makaronów wszelakich 

Heh, a Krasnal makaronu nie lubi, za to uwielbia...kaszę gryczaną :DDDLila też kocha kaszę gryczaną (zupełnie nie rozumiem, dlaczego). Teraz zrobiłam (bo się już jakiś czas temu napaliłam) quinoę i też się zajadała. Ale ona generalnie kasze i zboża lubi. Tylko chleba nie tknie :)
pomyliłam mleko krowie z kozim. DOstał dwie szklanki i obstawiam, że to jest winowajca...Bo mleko krowie to ZUOOOO
Ale fakt, że mocno zareagował. Czyli dziś już lepiej?