Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
o jakbym slyszala siebie, bo faktyczne Jas w ciaglym ruchu jest

i z jedzeniem też wybredny i raczej skromne ilości
może rzeczywiście coś z tym imieniem jest na rzeczy

Moja Nina też antynabiałowa. Jedynie ser żółty zje a tak to ni cholery. A mleko krowie to w żadnej postaci jej nie wchodzi.

Aczkolwiek jakbym już miała do wyboru, to wolę azjatyckie plemniki od włoskich :)

mówiłam Wam, że nieprzytomna chodzę ostatnio 
Mongolski pastuch lepszy od włoskiego żigolaka ?

No nie, że przejmuję ale już mi się nie chce tego MM kupować i wolałabym jej dać na wieczór np mleko z płatkami czy coś a nie tą butlę

Więc tego 

Kakai, ja też czekała i czekałam aż Janek się wyciszy i... się nie doczekałam:)
jak przeczytałam o przedszkolu to mnie wryło, że tak sobie babki poustawiał
A może on "czaruje" bo mój już zaczyna czarować i sporo osób sie na to lapie. Ah no i to chodzenie po parapetach...spodziewam sie, że i moj wymysli tez na to sposób, jak na razie to nosi sobie po domu 2 rolki papieru velvet jumbo(kazda w 1 ręce) i nei wiem co on trenuje, stęka przy tym i sie meczy ale cwiczy wytrwale..
Ciesz się, że Twój sporo lżejszy. Ja sama jestem mała, drobna, a teraz z brzuchem bardzo ciężko jest mi ogarnąć Janka. Jednak nie da się w pełni wyeliminować sytuacji, gdy trzeba dziecko dźwignąć
Kakai, ja też czekała i czekałam aż Janek się wyciszy i... się nie doczekałam:) Jest co raz ciekawiej
Choć ma już 20 miesięcy nie mogę go spuścić z oka. Potrafi wejść na fotel, z fotela na parapet i przesuwać się wzdłuż długiego okna trzymając się szyby.
) wyciszył się po drugich urodzinach. Jeszcze będąc w ciąży, zastanawiałam się, jak to będzie, przecież z takim szałaputem to prędzej osiwieję, niż zajmę się niemowlakiem, a okazało się, że nie jest tak źle ;)Pozostaje miec nadzieję, że "drugie" będzie przeciwieństwem
i tak nic to nie dało jako, że Dominik też charakterny i wszędobylski.
mówi,że waży ok. Drobny po mamie
bo tata BYK
drugie bedzie przeciwieństwem pierwszego![]()

A co, jeśli rozpieszczona przez pierworodne dziecię matka nagle wpada wprost do środka piekła ?![]()
szacun za te 2,5h w wozku, choc powiem jeszcze ze moj Janek czasem potrafi zaskoczyc grzecznoscia
ale oboje jako roczniaki wazylismy 9,5 kg, na to lekarka argumentuje ze o wage nie chodZi a o male przyrosty...nie przegadasz

Choć brzdące może więcej miały by zabawy jakby były starsze, ale i teraz by coś dla siebie znalazły... 

TReraz ida mu chyba zeby bo jest jeden wielki ryk jak sie budzi i chanie lapiek do buzi. Ale wczesniej? jak Go znowu "przywrocic" do dawnego rytmu?
Naaaajjjnnnn pllisss