Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
o jakbym slyszala siebie, bo faktyczne Jas w ciaglym ruchu jest
Moja Nina też antynabiałowa. Jedynie ser żółty zje a tak to ni cholery. A mleko krowie to w żadnej postaci jej nie wchodzi.
Aczkolwiek jakbym już miała do wyboru, to wolę azjatyckie plemniki od włoskich :)
Mongolski pastuch lepszy od włoskiego żigolaka ?
No nie, że przejmuję ale już mi się nie chce tego MM kupować i wolałabym jej dać na wieczór np mleko z płatkami czy coś a nie tą butlę
Kakai, ja też czekała i czekałam aż Janek się wyciszy i... się nie doczekałam:)
Ciesz się, że Twój sporo lżejszy. Ja sama jestem mała, drobna, a teraz z brzuchem bardzo ciężko jest mi ogarnąć Janka. Jednak nie da się w pełni wyeliminować sytuacji, gdy trzeba dziecko dźwignąć
Kakai, ja też czekała i czekałam aż Janek się wyciszy i... się nie doczekałam:) Jest co raz ciekawiej
Choć ma już 20 miesięcy nie mogę go spuścić z oka. Potrafi wejść na fotel, z fotela na parapet i przesuwać się wzdłuż długiego okna trzymając się szyby.
Pozostaje miec nadzieję, że "drugie" będzie przeciwieństwem
drugie bedzie przeciwieństwem pierwszego
A co, jeśli rozpieszczona przez pierworodne dziecię matka nagle wpada wprost do środka piekła ?
TReraz ida mu chyba zeby bo jest jeden wielki ryk jak sie budzi i chanie lapiek do buzi. Ale wczesniej? jak Go znowu "przywrocic" do dawnego rytmu?