Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
. a tak na poważnie,moaj corka miała wielokrotnie kontakt z opryszczka (bo babcia miewa i tez wtedy calowala ja na okraglo) i się nie zarazila.
Kasiu spokojnie:) mój mały nie raz mnie gdzieś przelotem pocałował czy musnął (gdy miałam opryszczkę) albo zapomnialam się i używaliśmy jednej łyżeczki (rzadko to robię ale czasem się wiadomo zapomni;)) i masę innych przypadkowych kontaktów tj jak jabłko także i nie zdarzyło się, żebym go zaraziła:) a opryszczkę mialam ze dwa razy może nawet trzy w tym roku.
--

Wiem, że są smakowe, więc może taki kup...?- co do smaku to wiecie jak jest. Moj mlody pije nutramigen, obrzydlistwo, ze hej, w on sie tym zajada, wiec moze i zwykly tran mu bedzie smakowac

Raany zaraz lista na przyszłych będzie identico jak w 2012
Jeśli chodzi o wit.d,to nie jest tak,że,dopóki karmi się piersią, trzeba ją podawać?
,albo sama ją szczypnę.Nie tak boleśnie oczywiście,ale jednak. Jest mi wstyd z tego powodu,bo sama wtedy jestem zła,bo mnie tak zaboli,że ciężko jest mi utrzymać swoje emocje. A w tym okresie dla niej trudnym,powinnam być jej wsparciem i zamiast krzyczeć to powinnam jej tłumaczyć,a nie zawsze mi się to udaje. Czasem pół dnia jest ok,a potem po prostu tracę cierpliwość ,bo a to po raz dziesiąty wyleje miskę z wodą dla psa,a to będzie lała sokiem po meblach,albo będzie szczypała inne osoby. Ostatnio nawet zaczeła dzieci na placu zabaw bić łopatkami po głowie,albo szczypać po twarzy ,zabierać zabawki
Ogólnie po przeczytaniu tego artykułu czuję się okropnie jako matka..
[/url]

Staram się pipkę przecierać dokładnie chusteczkami nawilżanymi
A już rano po całej nocy pielucha tak wali, że ech...

I naprawdę są super - przez internet można zamówić..

Teo ja też ostatnio czuję nieświeżość :) Staram się pipkę przecierać dokładnie chusteczkami nawilżanymi, bo w wannie to właśnie średnio daje się umyć dokładnie. A już rano po całej nocy pielucha tak wali, że ech...
rozumiem, że piecze ja tylko przy myciu?!

[zdarza się u dziewczynek co nie?]

Jak tak czytam to chyba jednak sie ciesze ze mam chlopaka....

U nas z butami słabo bo on wszystko do buzi bierze- u nas wszystko bez wyjatku ;)