Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
[/url

[/url][/url]
[/url]Krótkie komendy typu NIE WOLNO,albo NIE RÓB TAK TO BOLI miała głęboko w dooopie.

Krótkie komendy typu NIE WOLNO,albo NIE RÓB TAK TO BOLI miała głęboko w dooopie. Koleżanka nie zadowolona,ale co ja więcej mogę?
Ja bym, podobnie jak Kasia, wzięła dziecko i wyniosła z placu zabaw do domu.
Tzn wcześniej bym upomniała ale w razie braku reakcji bym wyniosła.
Drugi dzień pieczara umyta jak ta lala !
Rany dzięki niebiosom za ten specyfik !!

Przebieg u dorosłych:
- najczęściej pod postacią zapalenia stawów (częściej u kobiet); stan zapalny dotyczy najczęściej stawów kolanowych, nadgarstkowych, skokowych oraz międzypaliczkowych; charakterystyczne są silne dolegliwości bólowe zajętych stawów; wysypka rumieniowa nie zawsze musi występować – bardzo często ze świądem; w większości przypadków po 3 tygodniach zapalenie stawów ustępuję bez trwałych uszkodzeń
Koszmar. Gdy kolejnego dnia pobytu w szpitalu wyszliśmy na korytarz, to mamy innych dzieci otwierały buzie, ze zdziwienia, że mam takie ładne dziecko. Dzień wcześniej myślały, że mały jest bardzo poparzony
Spokojnie, wcale nie musicie się zarazić. Mój synek to miał jako trzylatek, a nikt z nas tego nie złapał.
Apropo, co mozna zrobic gdy u dziecka dopiero zaczyna sie katar lejący i kicha..?
Ale tak z innej beczki czy ktoras z Was robila domowa ciastoline.

Z opowieści kojarze że dzieci po odstawieniu 4 noc przesypiaja a u nas nic z tego może ja mu zły komunikat wysyłam,