Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Nigdy nie oblizałam smoczka,sztucca itp.moich dzieci. No kurde, no ja bym nie chciała,zeby mi ktoś np.lyzeczke oblizal i podal mi taka oblizana . Bleee.
Wiem, wiem z policzka też się przenieść mogą--
Winni ale nie sądzisz, że bakterie na policzku jednak takiego zła nie czynią jak te na ustach się znajdujące?
, zgadzam sie z Montenią a dwa, jak sie dziecka nie "uczy" całowania w usta tylko w inne milutkie części ciała to dziecko bedzie lubilo,
Ja nie piszę o uczeniu, tylko o tym że gdy dziecko samo nadstawia mi usta, albo mnie w usta całuje to ja nie robię z tego szumu. Zazwyczaj całujemy się w inne części ciała, ale jeśli dziecko chce, albo ja os
dzień czasu do czasu mam taką ochotę, to całuję w usta i nie uważam tego za nic złego
Bo dzieci często nie lubią jak smierdzaca papierosami albo nadmiernie wyperfumowana ciocia sprzedaje przymusem buziaka.
mierzam do tego ze gdybys Ty nie pokazała dziecku całowania w usta, to by Ci ich nie wystawiało, b
Dziewczyny help! Jak pozbyć się okropnego kataru u Kacpra? Leci mu tak, ze zaczyna zjadać aż swoje gilki, jak tylko się na chwilę odwrócę jest już mokry pod nosem! Używam maści majerankowej, kropli KAPIS, soli morskiej (na zmianę), inhalację robiłam ale os się tak przestraszył odgłosu tej maszyny, że był wielki płacz i tylko trochę się udało! Włączyłam na noc nawilżacz powietrza u niego w pokoju.
Co jeszcze mogę zrobić?
Wiem, że za kilka lat całusek z mamą to będzie "siara na maksa" ;P Dlatego teraz korzystam póki mogę;)
Póki sam wystawia pychol to ok
Chce to wystawi pysia, nie chce to sie odwraca.
No i teraz mam pytanie czy Wy pościele zmieniałyście w trakcie kuracji codziennie?
to koldre i poduszki tez trzeba prac?