Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Dii ale mimo wszystko używaj katarka bo to najważniejsze jutro będzie prawdopodobnie już gęstszy i będzie więcej
WINNI przedwczoraj Katka wrzucała tego linka, przed Twoim postem z resztą
Także jeśli ten artykuł miał cokolwiek zmienić w myśleniu takich mam jak np ja to wg mnie nie bardzo się to udało
czy to jest w ogóle możliwe, że to piątki już go tak męczą? Bo z tego co widziałam to piątki raczej po drugim roku życia...
Teo, a co znowu z Ninka się dzieje?Znowu akcja zeby?
Ułożyła jakąś dietę dla córki (chyba nawet bezglutenową czy bezskrobiową - nie znam się), córka ma się dużo dużo lepiej, robi ogromne postępy, a ona napisała i wydała za własne pieniądze książkę o tym wszystkim, o tej diecie, by podzielić się z innymi rodzicami dzieci autystycznych. Może poszukaj jej w necie, na pewno dotrzesz do jej książki.
Madziauk, wyswietla strone boots-a
przywiązujemy ja do czegos ( rura od CO, balustrada schodów itp.) i jak sa maluchy w domu ( czyli teraz Maryska) ubierana jest od połowy w góre ;) ew na dole sama ciastka itp.
Szkoda tylko, ze z komórką nie działa
No tylko, że moja Ninka z tych dzieci, którym się powie raz, że nie wolno i ona nie dotknie choćby nie wiem jak kusiło
Dziewczyny poradźcie. Kacper w nocy jak się budzi to tylko, żeby posmoczkować cyca. Wystarczy, że się przyssie i już śpi. Odrywam się delikatnie to on się budzi płacze. Coś można z tym zrobić? Już 3 tyg. jesteśmy bez smoczka...