Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
gdyż moje dziecię tak samo grzeczne :) A komórki w łapkach praktycznie mieć nie musi :) Woli swoje zabawki :)
A komórki w łapkach praktycznie mieć nie musi :) Woli swoje zabawki :)
wywalanie z szuflad i szafek, albo włażenie wszędzie np na drzwi od piekarnika, a ja ciągle nowe zabezpieczenia zakładam
Wiesz, gdybym ja nie miała od 6-ściu tygodni nogi w gipsie i mogła się z moim dzieckiem normalnie bawić, tak jak zawsze, zabierać na spacery, zapewniać jakąś rozrywkę, a nie tylko siedzieć na kanapie, czytać książki czy lepić z ciastoliny [ileż można co nie ?] to zapewniam Cię, że komórką by się nie bawiła
TEO ale ja jak najbardziej rozumiem i absolutnie nie atakuję.
ile jeszcze musisz sie z tym ustrojstwem na nodze meczyc?
no jak na prawdziwego chłopca przystało ;)
z szafek to moja też wyciąga, ostatnio garnki ale uważam, ze to jakaś fajna forma zabawy i doświadczenie dla Niej, stąd nie bronię Jej
Maczanie rąk w klozecie to najlepsza zabawa na świecie ostatnio wyciągnał zawieszkę domestos gdy się tylko obróciłam i już smakować ją chciał
rzywiązanie do czegoś może by coś dało ale nie choinki tylko Dominika
Niedługo to on będzie sam chciał się odstawić, bo prawdopodobnie (jeszcze nie na 100%) będzie miał rodzeństwo i mleko przestanie mu smakować
Wiadomo zwracaliśmy/zwracamy jej uwagę, zabraniamy pewnych rzeczy, upominamy itp
Ale to chyba każda matka tak robi ? A przynajmniej - moim zdaniem - powinna no chyba, że chce mieć potem takiego niszczyciela szoguna jak ten synek mojej koleżanki....
Kurcze... Ale na razie wszystko jest ok, więc zobaczymy... Ale podobno w połowie ciąży dopiero dzieci się odzwyczajają...
--
Monia, jesteś wspaniałą mamą, co tu dużo mówić... :) Powiedz, od kiedy Dawidek ma cechy autyzmu i jak się one objawiają? Przepraszam, że pytam. Jeśli nie chcesz, nie odpowiadaj. Zdrówka dla Dawidka oczywiście!
Dziewczyny, a czy zakładałyście swoim dzieciom kapcie lub buty profilowane do chodzenia po domu?
Dziewczyny spieszę donieść, że ten płyn do higieny intymnej "My first itimma" z AA jest genialny.