Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Ja miałam najpierw pęcherzyki, a potem jakby wypelnily się krwia i się zrobily twarde,
A czy ta choroba bostońska może się objawiać poza stopami, dłońmi i buzią?
potwierdzam jestem z okolic Krakowa i moja córcia miała ta wysypkę bostońską jakieś 3 tyg temu
A czy ta choroba bostońska może się objawiać poza stopami, dłońmi i buzią
Madziauk, a miał na wnętrzach dloni i stop i w buzi? Jak nie to nie miał bostońskiej.
czy to moze być bostonka czy raczej nie
A może razem z koleżanką przy następnym takim incydencie spróbujcie inaczej do tego podejść - zamiast skupiać się na agresorce, skupcie się obie na Nadii. Bo może dla tamtej dziewczynki to jest sposób na zawłaszczenie waszej uwagi, a jak zobaczy, że bicie ma odwrotny efekt do zamierzonego, to przestanie. Bo na razie jest tak - ona bije Nadię, wtedy ma całą uwagę dla siebie (bo zaczynacie jej tłumaczyć itp.). A jak zobaczy, że efektem ataku jest to, że zostaje zostawiona sama sobie, a cała uwaga (pocieszanie, przytulanie) należy się poszkodowanej, to może zrozumie, że to nie tędy droga.
Tylko ja się grzecznie pytam - KIEDY? ;-)
Powiem Wam tak ... współczuje każdemu dziecku po stokroć jeśli ma bostonkę w buzi ..... TO JEST ISTNA MASAKRA!!!! Nie czuję smaku, nie mogę pić nic prócz wody niegazowanej (której nie znoszę), boli boli i jeszcze raz boli ....
Spidi, w nocy nie możesz?