Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Poza tym wykonuje polecenia (jak na przykład: "wyrzuć papierek do śmieci" itd. ), naśladuje zwierzaczki, nuci piosenki, udaje, że czyta bajeczkę, pokazuje niektóre części ciała (w tym ząbki), no i takie rzeczy jak "kosi-kosi czy brawo, przybij pionę, papa itp.
Teo, mojego meza siostra ma coreczke, 3 i pol roku. Nic nie mowi, z rozumieniem tez jest ciezko, do tego niegrzeczna bardzo, nie wykonuje polecen, a lekarz i logopeda twierdza, ze wszystko jest ok
tutaj logopeda powiedziala ze jak dziecko do 24msc nie mowi 50 wyrazow i nie sklada kilku zdan to trzeba natychmiast to zglosic.A tak normalnie daja czas z mowieniem dzieciom do 18msc.
Kiedy Wasze dzieci zaczęły interesować się bajkami w tv?
mojego brata córka nie została nauczona wydmuchiwać nos w chusteczkę, ma już 6 lat
No ale dmuchanie noska to jednak chyba inny kaliber niż zrozumienie prostego polecenia "podnieś" "daj mi" itp
Tzn tak mi się wydaje
No ale dmuchanie noska to jednak chyba inny kaliber niż zrozumienie prostego polecenia "podnieś" "daj mi" itp
najgorsze co można robić to z innymi porównywać co nie ?
No widzisz , Katka,a moje charakterne dziecie nie wykona Ci żadnego polecenia jeśli nie będzie miało na to ochoty
Są pewnie większe gwiazdy, patrz Ninka Teorkowa, ale i tak jestem dumna z Gosi.
Są pewnie większe gwiazdy