Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
jakbym miała tak obstawiać to rzekłabym, że Kacperek chyba za malutki na przenoszenie go do normalnego łóżeczka
A ja chciałam zameldować, że się odcyckowałyśmy!!!
Mój cycoholik, cycozwis, cycuś mamusi, który nadal (pomimo swego sędziwego wieku ) potrafił żywić sie TYLKO cycusiem, raczyć sie nim co 10 minut, każdej nocy conajmniej 5-6 razy karmionko.......... ODCYCOWANY!
Zajęło nam to 2-3 dni.
jestem dumna z niej cholernie! (z siebie tez, bo ja byłam od tego cyca uzależniona równie mocno )
Na razie (odpukać) nocki przespane (jedna pobudka ok 4 na przytulenie - bo nic jej nie daje do picia/jedzenia)
spacerze nawet musiała się schylić po kamyk, liść, wszystko do paszczy pchała,- no moj tak wczoraj, jednego liscia na calym placu wypatrzyl i juz go lapal i do buzi :P A wczoraj wiozlam go pierwszy raz w nowym foteliku i juz "ochrzcil" pasy z niego:/
Dii ale jak ty masz krwiaka to nie powinnas dawac mu cyca bo jak on pije to produkuje się oksytocyna a ona powoduje czynność skurczowa macicy. i jak dla mnie to jednak zbyt niebezpieczne w zagrożonej ciąży...
Peppermill! Heloł! Co u Was? Jak Lusia?
co innego jak dziecko po prostu nie lubi mm to trzeba szukać alternatywy.
Dziewczyny poszukuje kozaczkow bialych do chrztu dla malej rozm.22-23 ,w jakim sklepie moglabym dostac bo nie bardzo orientuje sie w PL.
sa tam biale kozaczki 2464 chocby
Przepisal nam globulki homeopatyczne :Strychnos nux-vomica d6.
Na dodatek znow grzybica i cala pipka czerwona.Masakra ,od czasu jak poszla do zlobka caly czas lapie i nie wiem juz co robic.