Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
A noga w nic dobrze się ogólnie zachowuje?
Czy przy zebach moze sie pupa jakos bardziej odparzac??
Czy przy zebach moze sie pupa jakos bardziej odparzac??
Madzik sprobuj clotrimazolem,moge polecic juz wczesniej wrzucana tutaj przez winni masc desitin,tylko ta przez neta mozna zamowic.- kupie te pierwsza, bo niechce czekac na dostawe...
możecie podlinkować te śniegowce z decathlonu?
pytalam lekarki o chodzenie to mi powiedziala, ze do 2 lat sie chodzenie ksztaltuje i mam nie panikowac.
Dokładnie to samo nam ortopeda powiedział. Krasnal teraz chodzi tak, ze sama mu zazdroszczę ;)- dzieki, bede spokojniejsza :)
współczuje trzymajcie sie, u nas bylo to wszystko miesiac temu, trwalo kilka dni, dzieki bogu zakonczylo sie i moglismy meic operacje, bo inaczej wszytsko do przelozenia U mnie też jelitówka - ja + dziewczyny. Tata jeszcze się trzyma. Amelka dziś w nocy zwymiotowała na całe łóżko, a Patka w tym samym czasie zrobiła wielką kupę :( Na szczęście piją dużo. Właśnie gotuję marchwiankę, zaraz też ryż ugotuję. Dziś pierwszy raz musiałam wylewać z pieluchy do kibelka, takie mają czyszczenie :( A ja sama też ledwo żyję.
Wczoraj mi się pojawiła pierwsza @ po ciąży i mam pytanie. Czy z was się też tyle lało, że po nocy musieliśmy zmieniać pościel, bo podpaska (4/6 kropelkowa) nie wytrzymała i się przelało. Teraz nie minęły 2 godziny i znowu zmiana bo prawie się przelało. Rozumiem że @ długo nie było, ale nie wiem czy nie za dużo tej krwi leci.
Jestem wniebowzieta. Mati probuje od paru dni samodzielnie kroczki stawiac
Isiula my nie mamy śniegowców w tym roku. Zimowe dominika to te tylko mamy rozmiar 20, sprawdziły się, jestem zadowolona:) już trzy razy pisałam tu, że je mamy heheh:)
Właśnie dlatego wybrałam te, bo są mega lekkie. Jedź ze Stasiem i mu załóż, niech sobie chwilę potupta :)
tak, jestesmy tydzien po operacji, delikatnie go nazwałas, lekarz mówił o wodniaku olbrzymim miał ponad 5cm