Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
dobrze, ze już po... możesz mi w skrócie napisać, jak to wszystko wyglądało? Tzn, jak Jaś czuł się zaraz po i kiedy wrócił do formy... Czy może normalnie funkcjonować...?
Pytam, bo kumpeli synuś jest przed i Ona jest zrozpaczona. On będzie miał operację jakoś na 26 miesięcy dopiero.
a on wyjal smoka i powiedzial: "kocham, kocham"
uu a dlaczego tak póxno, takie zabiegi najlpeiej jest wykonywac wczesnie
I do tego nie minęło jeszcze dwa tygodnie od szczepionki.
Nie wiem co robić z tą gorączką
Podziwiam, że tak długo dajesz radę Kuleczko.
ten sie rozplakal i krzyczy nie chce, a ona wpada do mnie z wrzaskiem, ze czemu on placze i mi go zabrala.....
To ja myślałam, że będzie fun na całego a tu klops
a śniegu mamy tyyyle.
Kaska oddawaj snieg
I tej nocy ma być ponoć jeszcze gorzej niż zeszłej...
Ale w całej Polsce ?
Bo ja sobie nie wyobrażam gorszego armagedonu niż ten co sie dzisiaj w nocy zadział
Musielibysmy tylko z babcia porozmawiac, czy nas chce.
Ale Wam zazdrosze sniegu.Ja tez chce.
Kuleczko a czy babcia nie może się przenieść do mamy a Wy na swoje?
Natala gratuluje ustalonego terminu ślubu !
Natalaa myślałam ostatnio o Was i o odpiersiowaniu :) I cieszę się ogromnie, że córa po prostu przyswoiła że mleczka już nie ma, że obeszło się bez płaczów itd. Bo ona już jednak jest dużo bardziej kumata i niż roczne dziecko i trudniej w tym wieku odstawić, także super super super. Oby tak dalej i może następne dziecko pokarmię jednak dłużej niż Nadię :>
Nadia posiedzi z 5 minut i już po zabawie, a śniegu mamy tyyyle- to skad jestes ze masz "Tyyyle" sniegu??? ;) Snieg to jedyne w zimie co mi sie podoba bo nie znosze jej..
Quelle mi się wydaje, że warto poczekać, jeśli nie masz problemu z karmieniem. My jesteśmy teraz na etapie odstawienia w nocy, bo jakiś czas temu stwierdziłam, że aby nadal karmić moje dziecko i mieć z tego powodu radość, to chcę zacząć się wysypiać w nocy, bo Lila potrafiła się budzić raz ale i pięć razy, gdy skończyła rok (wcześniej między 6 a 12 miesiącem budziła się co godzinę...). No i najpierw karmiłam ją w nocy ok. 24 i ok. 5-6 - bez problemu wytrzymywała, budziła się, ale po chwili zasypiała, a potem zaczęła przesypiać to o północy. No i przy okazji przestałam ją karmić też nad ranem. Mówiłam, że teraz jest noc, śpimy i nie jemy cycków. I tyle - wystarczyło. Ale np. kilka miesięcy temu na takie dictum reagowała mocnym wkurzeniem. Więc nie była jeszcze gotowa. Obecnie karmię ją przed snem wieczorem i czasem do drzemki. Czyli 1-2 razy dziennie. I tak mogę karmić tyle ile ona będzie chciała. Zupełnie inaczej rozmawia się o karmieniu z półtorarocznym dzieckiem niż z powiedzmy 15miesięcznym. :) Natalaa super ze tak latwo idzie.Moze i ja poczekam z odstawianiem az Oktawia bardziej bedzie kumata i nie bede nic na sile robila.
Quelle mi się wydaje, że warto poczekać, jeśli nie masz problemu z karmieniem.
Dziewczyny kiedy dziecko wyrasta z zasypiania z płaczem?