Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Kasiu, to bylo babci mieszkanie, nie chcemy jej ot tak przerzucac. Babcia po zawalejest wiec mamy dodatkowy argument zeby do niej na stale isc a nie z doskoku tylko. Wroci maz z pracy to obgadamy sytuacje i zadzwonie do babci. Sorki, ze Was tak zanudzam moimi problemami, ale ja jestem sama i nie mam z kim o tym porozmawiac.
I gratulacje dla Ciebie, że chciało Ci się czekać, aż Paulina będzie gotowa :)))
Dziewczyny kiedy dziecko wyrasta z zasypiania z płaczem? Jak Kacper jest usypiany to zawsze płacze jakiś czas. Czy to dzieci łapią same po jakimś czasie czy jak to jest?
Sanki spotkaly sie z brakiem entuzjazmu. A śnieg został calkiem oprotestowany
W dzień jest płacz i wrzask. Ogólny protest.
Do 19 miesiąca z chęcią chodziła spać w dzień
Niby ok, ale co robić, żeby on nie płakał?
Moja czasem ma kryzys, ale to koło 18-19, wtedy już się męczymy do 20.
Może to wina piątek, bo na dole obie jej wychodzą, dopiero się przebiły.
Mogłabym ją do 20-stej pomęczyć, ale w sumie nie widzę sensu bo ona czy zaśnie o 19 czy o 19:30 czy po 20 to i tak mi śpi do 9-10 rano.
Więc ją kładę kiedy ona chce.
Już ?
"Ninia cie się juś kąpać, jest ciemno, widzię księzić i tsieba iśc do spania"- hehehe, slodkie to takie jak sobie wyobraze :)
ale na siłę jej nie chcę usypiać też.
hehehe, slodkie to takie jak sobie wyobraze :)
Matko, czy my dzień w dzień chodzimy spać o tej samej porze?- oj ja bym chodzila ale "zycie" nie pozwala ;)
Matko, czy my dzień w dzień chodzimy spać o tej samej porze?
- oj ja bym chodzila ale "zycie" nie pozwala ;)
- oj ja bym chodzila ale "zycie" nie pozwala ;)
Ostatnio gadałam z babcią i dostałam radę,żeby ją na siłę kłaść w dzień,ale nie wyobrażam sobie tego,bo niby co mam zrobić na siłę? Włożyć ją do łóżeczka i przykleić taśmą i powiedzieć ŚPIJ !