Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
KATKA ja często nago paraduję przy Ninie (tzn jak się ubieram, przebieram etc - nie że paraduje dla samego paradowania), ona sama się z tatusiem kąpie i wiesz?
Zupełnie jej nasze narządy nie interesują. Nic, zero.
I nie że mi się wydaje tylko wiem, bo nie pyta. A jak coś chce wiedzieć to pyta.
Więc wg mnie Misi nic nie będzie.
--
w zasadzie jestem w majtach więc chyba nic tam złego w jej psychice dziać się nie powinno...?
--
Zupełnie jej nasze narządy nie interesują. Nic, zero.
A może któraś zechce mnie pocieszyć informacją,że takie histeryczne zachowanie u lekarza z czasem mija...? Do tej pory znam tylko jeden taki przypadek.
--
Do tej pory znam tylko jeden taki przypadek.
(poza wyrazami z k)Tzn. nie tata tylko kaka, nie przedszkole tylko kokole itd. A wyrazy z k mówiła przez h! - kwiatuszek-hahuszek itd...
takie histeryczne zachowanie u lekarza z czasem mija...?
Czyli jest szansa?!
A może któraś zechce mnie pocieszyć informacją,że takie histeryczne zachowanie u lekarza z czasem mija...? Do tej pory znam tylko jeden taki przypadek.
Ale pani doktor robi coś strasznego - ZAGLĄDA DO GARDŁA!!!
Dziewczyny, wiem, że jest niepokojące kiedy po podaniu leku temperatura nie spada. Ale przy każdej temp. czy tylko bardzo wysokiej np 40 stopni? Adaś ma 38,5 stopnia, godzinę temu podałam mu 2,5 ml nurofenu forte i nadal ma 38,5...
--
Kakai mi lekarze zawsze mówili, że kolejny lek można podać dopiero po 4 godzinach...
Kakai można nurofen na przemian z paracetamolem
to proponuję zorientować się, bo (odpukać) może CI się to kiedys przydać ale nie orientuję się co ile i jakie dawki...
Paracetamol i ibuprofen podaje się naprzemiennie najwcześniej po 2h od podania pierwszego leku
Cześć :) Słuchajcie, moja Lila od paru dni mówi na siebie Niunia.- moj siostrzeniec mowil na mnie zamiast ciocia to "tuta", tak z dobry rok ;)