Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Właśnie zawiesina parą...coś tam;)
nam lekarka mówiła że odrobacza się i od 12 miesiąca jeśli zachodzi podejrzenie robali.
No właśnie u Franka już wylaziły tylko martwe :( i rano koło pupy były jajka.
Nam lekarka mówiła że pyrantellum a zentel nie.
To weź przy okazji też coś dla psa, to są groszowe sprawy, a Ty będziesz spokojniejsza. ze tesciowie nie maja odrobaczanego psa w ogole, bo maja to gdzies ;/
To weź przy okazji też coś dla psa, to są groszowe sprawy, a Ty będziesz spokojniejsza.
A owsiki przypominają czarne nitki takie jak od banana przy rozszerzaniu diety, tylko już półtoraroczne dziecko powinno banana w całości trawić.
A te robaki to jeszcze jakies inne objawy?
tez sobie tłumaczyli taki etap... było już za późno, gdy dziecko kaleczyć zaczęło sobie i to nie tam walić głową w ścianę tylko tak hardcore
miało 8 lat jak musiało być zamknięte na stałe w izolatce i do końca życia na prochach... masakra jakaś! ale szczerze w PL nie słyszałam o takich przypadkach!
E nie byłabym taka pewna bo moja Nina do dzisiaj po bananie ma w kupie czarne nitki.
Robaków nie ma więc wychodzi na to, że jednak go w całości nie strawia
Rany fobia robakowa się rozpętała na forume
A u moich nitki znikły a banany codziennie jedzą :)
Jeszcze wzdęty brzuch i podkrążone oczy.
--
A to już niestety wina też naszych lekarzy, bo tak jak mówię - w innych krajach to zupełna norma.
Zwłaszcza wśród dzieci ok 1-3 lat własnie....
A u nas nic, jak się sama nie upomnisz to nie dostaniesz.
Nie wiem, czy mówienie, że nic Cię nie boli jest ok, bo wtedy ma jakby sprzeczne informacje - to w końcu boli, czy nie boli?
Przypomina mi sie mój kuzyn, który potrafił płakać jak mrówkę nadepnął... Potem mu przeszło ;)
Wydaje mi się,że ona bardziej się bała tego "ała" niż rozumiała,że faktycznie mnie zabolało.
Czasem jak uderzyła mnie celowo,albo niechcący ,albo szczypnęła i wiadomo wyrwało mi się to "ała" to ona płakała aż się prawie zanosiła.
Wydaje mi się,że ona bardziej się bała tego "ała" niż rozumiała,że faktycznie mnie zabolało.
Mam pytanie co do zebow.. mlodemu wyszla/wychodzi u gory czworkai mam pytanie co do wygladu, bo to wyglada jakby takie 3 male kieleczki wyszly... to tak wyglada czworka u dziecka??
Madziu, tak to właśnie wygląda, bo to sporawej powierzchni już ząbek :)- dziekuje, uspokoilam sie. Bo ja mam problem ze zgryzem i niechce przegapic u mlodego ew. problemow :)
Rozumiem, ze kiedy Michasia uderzyłaby mnie celowo a ja bym Jej poważnym tonem tłumaczyła, ze zabolało, ze nie wolno... to mogłaby się bać.