Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Powiedziala mi, ze jak za 4 dni nie minie to mam przyjsc.. jak znam moje szczescie to pewnie 2 albo 3 syrop mu dopiero pomoze bo On to "wybredny" jest... Ide jutro do mojej lekarki bo dzisiaj musialam do innej bo moja dzieci zdrowe dzisiaj miala (a sa u nas dwa odzielne korytarze na dzieci zdrowe i chore) i jak mu nie przejdzie to w poniedzialek mam przyjsc i tak. Mam nadzieje, ze mlodemu minie. To jego pierwsza choroba i jestem zmartwiona
a że pierwsza choroba to szoken, bo moj zaliczył juz n-tą- zachartowany po mamusi he he, ja bardzo zadko choruje wiec mam nadzieje, ze mlody przejmie to po mnie :)
cudnie ja za dzieciaka chorowałam bardzo duzo, wiecej i mocniej niz Jaś- no jak bylam mala to tez, problemy z nerkami byly. ALe po okresie jakis 6-7 lat wyleczylam sie i zdrowa jak ryba z niewielkimi przerwami, az zazdroscilam dzieciom w szkole, ze choruja i moga posiedziec w domu a ja musze wiecznie chodzic do tej szkoly. Chyba ze dwa razy tylko mnie nie bylo w ciagu calej nauki W pracy nie lepiej, na 10 lat pracy to moze 3 razy mialam chorobwe :D
no jak bylam mala to tez, problemy z nerkami byly. ALe po okresie jakis 6-7 lat wyleczylam sie i zdrowa jak ryba z niewielkimi przerwami, az zazdroscilam dzieciom w szkole, ze choruja i moga posiedziec w domu a ja musze wiecznie chodzic do tej szkoly. Chyba ze dwa razy tylko mnie nie bylo w ciagu calej nauki W pracy nie lepiej, na 10 lat pracy to moze 3 razy mialam chorobwe :D
Jakoś się ten wirus zmutowal , bo bol brzucha ogromny, bylam tak slaba ze caly dzien spalam.
Nina jest boska! Uwielbiam jej teksty
Chcę kupić Nadii zwykłe majtki i okazuje się, że nie wiem jakie :P Chodzi mi o takie najbardziej naturalne, bawełniane. Macie jakieś sprawdzone, które sobie chwalicie ?
ak miała 10 miesięcy mój tata pokazał jej kilka razy, że najpierw schodzi dupencja, no i od tamtego czasu tak złazi. Teraz to już nawet jej nie asekuruję, bo świetnie sobie radzi :D--- moj mlody to lapie rozne rzeczy z opoznieniem ale jeszcze nie zdarzylo mu sie z kanapy spasc odpukac (odkad umie sam na nia wchodzic):)
Moj mlody nauczyl sie schodzic z kanapy.. praktycznie sam
jeden siniak zejdzie a za chwile sie pojawia drugi. On wszedzie pedzi i jest non stop w ruchu, ze nie nadarzam
Nic nie moge zrobic, posprzatac, no masakra :P (schudne przynajmniej moze? hmmmm )- no mam podobnie, wlazi pomiedzy mnie a szafke w kuchni i rece do gory by go podniesc bo tez chce widziec. Ino jestem w kuchni a on w pokoju juz kombinuje jak tu zrobic cos czego noe wolno skoro mamusia nie patrzy I tez bym chciala od tego schudnac ;)
Z innej beczki, mlody nie akceptuje szczoteczki do zebow, daje mu przy wieczornym myciu to on nia chce zlew myc , podtykam pod buzie i mowie ze to zabkow a on zaciska wargi i nic... Przejdzie??,., kupic inna szczoteczke?? I tak probuje na sucho narazie (bez zadnej pasty) a tu kicha.
Hopelight, telepanie- czy to z zachwytu, czy ze złości jest normalne. Luśka tak się czasem trzęsie z radości. Konsultowałam z neurologiem, mówił że u niektórych maluchów to norma.