Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Dii, trzydniówkę można mieć więcej, niż jeden raz...
święta minęły z chorym dzieckiem
W wigilię rano wypierdzieliłam się z wózkiem na torach tramwajowych i Lusia wyrżnęła paszczą w beton.
pierogi z kapusta i grzybami- no wlasnie sie jakos boje jeszcze dac grzyby....
Zaznacze ze Henio jest z gatunku tych co z jedzeniem problemu nie maja. Ja nie rozczulam sie nad nim za bardzo.
Ja grzybow nie podaje w ogole,nawet w bigosie czy pierogach (kazde grzyby,nie tylko leśne, nawet pieczarki), nie sa trawione przez ukl.pokarmowy dziecka.
Watroba nie wytwarza enzymow rozkladajacych toksyn w grybach(każdy grzyb ma jakies tam toksyny) i co dla nas jest ,,bezpieczne,,,to dla dziecka może się skonczyc tragicznie.
Hope, ja co prawda daję ostatni posiłek gdzieś 19-19:30, ale zazwyczaj są to kanapki ( z szynką albo z serem ). Kiedyś Luśka też wieczorem jadła kaszę, ale teraz niechętnie.
Kurka a ja jestem pewna na milion procent, że bodajże w słoikach Bobovita są grzyby pieczarki właśnie w risotto.
No, a w niektórych słoiczkach dla dzieci (nie pamiętam z której firmy) są pieczarki. Nawet takowy posiadałam...
Producenci jedzenia w słoikach to jakoś niespecjalnie według mnie dbają o zgodność składu swoich produktów z zaleceniami.
No, a w niektórych słoiczkach dla dzieci (nie pamiętam z której firmy) są pieczarki.
Wg mnie pieczarki chyba wolno bo to takie raczej grzyby nie grzyby własnie