Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Dziś gdy byliśmy w pracy zjadł na śniadanie to, co było przeznaczone na obiad dla 4 osob
Kiedyś miała chwilowy problem ze sprzątaniem zabawek. Tzn że sprzątała niechętnie, długo, opieszale i zdarzyło jej się w trakcie rzucić klockiem o dywan
Będzie drżała o to, czy aby Paulina nie przygarnie sobie któregoś pod pierzynkę ;)
a skąd By Natalaa pierzynę wzięła, skoro teraz wszyscy śpią pod kołdrami z ikei? ;)
pamiętam "matę edukacyjną" Paulinki, przypominała kołdrę puchową
Milka jest już spakowana w paczkę priorytetem i jedzie do Ciebie na wychowanie
Na temat "wspólnego frontu". Uważacie to za naprawdę konieczne do wychowania dzieci?
Najczesciej musze jej tylko przekręcać ten kubelek, żeby probowala trafić do odpowiedniej dziurki, bo jak siądzie, to wszystkie klocki chce pchać Np do otworu koła ;p- no podobnie to u nas wyglada:)
Serdecznie zapraszam, ale nie na wychowanie tylko tak o
Z chęcią bym ją poznała osobiście bo jest uroczą dziewczynką
Ja córce pozwalam dotykać laptopa, klika sobie w klawiaturę, Mąż nie, absolutnie. Nie widzę, żeby mała przez to była zagubiona, wręcz przeciwnie. Wspaniale się odnajduje.
Jeśli to byłoby coś, na czym bardziej zależy dziecku, a tata zabrania "bo tak", to wtedy mogłabym rozpatrzeć stanięcię po stronie dziecka i próbę przekonania taty, żeby jednak pozwolił.
I tak mi się jeszcze pomyślało. Teo, u mnie też by taka sytuacja była nie do pomyślenia, ale nie dlatego, że jak tata powiedział, że nie wolno, to mama też musi przyjąć takie stanowisko, a dlatego, że mama widzi, że ojcu bardzo zależy na tym, żeby dziecko nie bawiło się tą kartą od dekodera. Jeśli to byłoby coś, na czym bardziej zależy dziecku, a tata zabrania "bo tak", to wtedy mogłabym rozpatrzeć stanięcię po stronie dziecka i próbę przekonania taty, żeby jednak pozwolił. Mam nadzieję, że nie namieszałam i zrozumiecie
Ja rozumiem i dokładnie tak podchodzimy na co dzień do sprawy. Zdarza mi się stanąć po stronie dziecka, zamiast po stronie męża, jeśli uważam, że to akurat nie on ma rację. On robi podobnie. I faktycznie, nie zauważyłam, żeby to było problemem - wszak każdy jest inny, ma prawo do innego zdania, ma także prawo się pomylić. Natomiast mamy parę spraw, w których rzeczywiście trzymamy sztamę, ale to są faktycznie rzeczy z cyklu "trudnych".
Jak nakłonić Hanie do jedzenia mięsa?
ezynka Franco też nie je mięsa w domu poza zupą, gotuje mu bardzo gęste zupy i w tym przemycam miesa. Pozatym niewielkie ilości zjada w zlobku ale u nas królują warzywa i ukochane owoce i mlekkkkoooooo.....
Wprawdzie mala dostala Biblie od mojej kuzynki starej dewoty ale ona chyba pomylila chrzciny z bierzmowaniem.- fajny tekst