Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Łucja dostaje butle przed snem, kaszki nigdy nawet łyżeczki nie przełknęła'
u nas jest kąpiel, butla i spanie :)
dziewczyny sorki żę tak wyskakuję tutaj jak Filip z konopii, ale mam pytanie czy dla dwuletniego chłopca rowerek biegowy będzie okey czy to za wcześnie
ale dla mnie nie jest to wszystko normalne, do tego te jeszcze dziwne odgłosy nosem.
co do robaków koleżanka je podjerzewala u córy, robiła badania kalu i nic nie wychodizło-tak jak tu dziewczyny pisały, ale jednej nocy mała dała ogromny koncert, po tej akcji pierwsza kupa którą zrobiła zsotala oddana do badania i wyszła glista ludzka
Ten płakał, ja biłam brawo... Zawołałam moja mamę i ta tez biła brawo, na końcu mój syn przez łzy tez zaczął bić brawo... Potem widziałam, że jednak był dumny z siebie, bo wszyscy mówili, że duży chłopiec...
Jeżynka, co do żelaza mogę polecić actiferol to lek bez recepty
no i teraz zaczął się bunt, że chce jeść samodzielnie łyżeczką (wychowany na blw)
oczne ząbki czyli górne trójki? Tu moze być przyczyna...
My już po wizycie u pediatry,którą przepisał Flukonazol i kazała powtórzyć badanie za 14 dni.Jak wyjdą nadal tłuszcze w kale to trzeba zrobić badania na celiakie.Jestem załamana.Czy ktoś podawał Flukonazol dziecku?-straszne ma skutki uboczne!
a ten powiedział, ze dziecko juz nigdy nie zacznie mówić i żeby je uczyli języka migowego
Jeśli to grzybica taka wewnetrzna,to nystatyna nie podziala,poniewaz nie jest wchlaniana z przewodu pokarmowego. Dziala tylko miejscowo. Jeśli jest w jelitach to nie podziala.
Dziewczyny macie jakieś sposoby na obcięcie pazurków u dzieciaczka?- moj lubi reklamy i ma swoje 3 teledyski, zapuszczam mu z plyty i jakos idzie :)
Może taki wiek... Ehhh- nawet mnie nie strasz, ze taki okres nadejdzie he he, bo poki co jakos idzie. Nigdy nie obcinalam na spiaco :)
Nigdy nie obcinalam na spiaco :)
Ja kiedyś tylko na śpiąco- moze to dlatego??? ja wiem ze znajoma miala tez problem dziecku obcinac bo od poczatku robila to na spiaco dlatego ja od razu robilam to jak maly nie spal :)
Czy jest coś złego w tym, że Kacper najchętniej zasypia nam na rękach, szczególnie w dzień...? Inaczej nie uśnie! Rzuca się, wariuje, płacze... a jak tylko go przytulę to od razu oczka zamyka i zasypia...? Nie wiem czy to dobrze... W tym wieku...? Jak myślicie?
madziik1983: Nigdy nie obcinalam na spiaco :)
Ja kiedyś tylko na śpiąco, jeszcze niedawno przyglądał się jak mu odcinam a teraz tylko go za stopę złapię i koniec. Awanti na całego! Ręka to samo...
Dziewczyny macie jakieś sposoby na obcięcie pazurków u dzieciaczka? Odpada podczas snu. Próbowałam!