Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Dziewczyny jaki macie rozklad dnia jezeli chodzi o pokarmy?
moja nie jej więcej i żyje,- alez to nie bylo nic obrazliwego... niewiem czemu to sugerujesz...
w ogóle moja Łucja mało je, ale tyle ile potrzebuje !
poza tym skąd wiesz czy mleka na śniadanie nie wypija 300ml ?!
dziewczyny ja juz jakis czas temu wypadlam z okresu maluszkowego ale pryzszlam zapytac w imieniu kuzynki
byla na bilansie roczniaka i powiedzieli jej ze dziecko ma za dlugi tulow w stounku do nozek.
alez to nie bylo nic obrazliwego... niewiem czemu to sugerujesz...
i wafle ryzowe- takie zwykle wafle jak sa w sklepach??? tego nie probowalam.
I z Waszych opisow wynika, ze moj mlody za malo mleka pije,
Kurczę, Wasze dzieci sporo mleka piją... U nas to rzadkość.
nawet kakao mu robiłam i nie chce.
Dopóki karmiłam P. piersią - nie piła z butli prawie nic.
Oranda, a może po prostu taki egzemplarz masz? Nie wiem co doradzić :(
Oranda, moja panna przestała się budzić z dzikim płaczem jak odstawiłam jej gluten
Myślałam również o badaniach krwi na nietolerancje pokarmowe czy ktoś ma w tym temacie doświadczenie?- ja robilam ale w sumie bez sensu, bo slyszalam do 3-go roku zycia wyniki sa niemarodajne bo uczulenia schodza po ok 2 roku w 99% przypadkow. Robilam w 4 miesiacu zycia i wyszlo ze mleko krowie (zgadza sie) i i przetwory pochodzenia ziemniaczanego (nie pamietam nazwy), a ziemniaki wcina jak glupi, a takze wyszlo ze na kota a mam kota w domu i nic malemu nie ma.
Dajecie dzieciakom kakao?- ja daje kakao, ale robie na mm i 2 lyzeczki wsypuje, nazwy nie pamietam, bo przesypalam do innej puszki, Ogolnie to kakao do tanich nie nalezy he he
ja robilam ale w sumie bez sensu, bo slyszalam do 3-go roku zycia wyniki sa niemarodajne bo uczulenia schodza po ok 2 roku w 99% przypadkow. Robilam w 4 miesiacu zycia i wyszlo ze mleko krowie (zgadza sie)
Mag_dre ciekawe jest to co piszesz, bo mój D. też się budzi z płaczem....tylko, że on najprawdopodobniej na cyca, bo szuka, bierze do buźki i śpi dalej.
A prywatnie robiłaś czy na nfz się da i jakie badanie, takie że wybierasz alergeny i oni sprawdzają czy taki całościowy profil? I MAx pije bebilon pepti lub nutramigen?- oczywiscie, ze prywatnie... w tym kraju na NFZ to sie czlowiek nie doczeka i tym bardziej na nfz robia po 3-cim roku zycia... Maks pije nutramigen i wszystko mu na tym robie (kaszki, kakao, nawet obmyslam opcje z nalesnikami). Placilam 157 zl, wyniki byly po 2 tygodniach, pobierali mu z zyly, bo z palca za wolno lecialo. Tutaj masz artykul i liste stadardowych alergenow.