Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Monia, a to taki lżejszy typ autyzmu?
miał rezonans i mi go uśpili (trzymałam go na kolanach) rozryczałam się jak głupia… Emocje nie dla mnie
Wyszłam i dostałam takiej histerii, że mnie Mateo długo uspokoić nie mógł.
co polecacie na pleśniawki, jakieś 'domowe' sposoby są ?
MONIA a lekarze mówią skąd się wzięły te "rozlane zmiany istoty białej wokół rogów tylnych komór" ?
Czy dziecko się rodzi po prostu z czymś takim?
Emocje nie dla Ciebie jak i dla żadnej z matek, tak myślę......
A diagnoza, że ten autyzm atypowy to chyba taka ciut bardziej optymistyczna z tego co kojarzę
Sama jestem na polu bitwy... No może nie sama, bo z moim synkiem ;)
Reszta zaniosła, wyszła zadowolona i gadała o dupsku Maryny ;).
Moja lekarka stwierdziła, że jest on trujący dla dzieci poniżej 3rż - oczywiście aplikowany w bardzo duzych ilościach. Gdy moja Marysia miała pleśniawki i afty lekarka zapisała mi nystatyne i powiem że po jednym dniu pędzlowania 3 x dziennie już ich nie było. Także dla mnie nystatyna na takie problemy jest najlepsza. Kermitka, a dlaczego? Z ciekawości pytam, bo u 2tygodniowego Krasnala właśnie Aftin zalecili
Chcialam skierowanie na usg jajeczek "Po co?" przeciez ma jeszcze czas, zeby sie unormowalo".... nosz kuzwa, jajka wedruja, a ta nawet nie da na usg skierowania, zeby sprawdzic czy sie do brzuszka nie cofnelo....rece i cycki opadaja. Pojde prywatnie, bo inaczej tego pewnie nie zalatwie. A to ta sama byla, co mi powiedziala, ze jak bede tak dziecku zrec dawac, to mi go zabiora.
kuleczka_69 a nie mozesz umowic sie do innego pediatry?
ja np. usłyszałam ze nie moge dużo mówic do dziecka bo będzie niewyraźnie mówic i zeby tata po pracy moje milczenie nadrabiał dodam ze mam rozszczep podniebienia i troche nosuje tak mi sie przykro zrobiło ze nic nie powiedzialam tylko ubrałam dziecko wyszłam i sie rozpłakałam no ale maż zareagował.
Moja lekarka stwierdziła, że jest on trujący dla dzieci poniżej 3rż - oczywiście aplikowany w bardzo duzych ilościach.
jak bede tak dziecku zrec dawac, to mi go zabiora.
Moja lekarka stwierdziła, że jest on trujący dla dzieci poniżej 3rż - oczywiście aplikowany w bardzo duzych ilościach.
Mojej znajomej syn w wieku 6 miesięcy dostał pleśniawek i powiedziałam,żeby kupiła Apthin i zadziałał od razu. Męczyła się dwa tygodnie,żeby się pozbyć. A pierwsze słyszę,żeby był trujący Czy Twoja lekarka dała jakieś sensowne wytłumaczenie poparte jakimiś dowodami ?
Hydro, czyli faktycznie nie powinno się dawać maluchom?
kuleczka_69: Ach, Kakai, juz nie chcialam babie kolo tylka robic.
i wlasnie przez takie podejscie wiekszosci ludzi lekarze sa jacy sa...
leże w szpitalu zakaźnym
wszelkie infekcje ciągnące się jedną za drugą to zasługa naszych przyjaciół bo organizm osłabiony
pediatrzy nie rozpoznaja tych objawów
w takich sytuacjach konieczna jest reakcja...im wiecej skarg na taka lekarke tym wieksza szansa ze albo się poprawi albo ją zwolnią..
no racja tylko nie wiem gdzie ja mialabym jechac bo w naszym miescie to porazka... ale faktycznie lepiej byc czujnym no niestety wiem że będą jak że wszystkim tu ale też trzeba do tego podchodzić racjonalnie jeśli objawy przechodzą i nagle wracają a welminujemy zęby czy brzuch ;) to lepiej pojechać o raz za dużo...
Do neurloga, tylko neurlog wykluczy nie musi brać płynu do badania jeśli ekologicznie będzie ok. . Ten lekarz z którym przeglądała z półtorej godziny nie straszył...radził i naprawdę gadał rozsądnie.
Penulka tym razem to mnie trafiło. całe szczelnie nie moich chłopaków.
ale gdzie? jak? domyslasz się skąd? jakie miałas objawy? uff że chlopcy bezpieczni... Penulka tym razem to mnie trafiło.
ale naprawdę w tym całym nieszczęściu, dobrze, że ich nie ma razem z Tobą, uff