Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
też taki poliglotyczny omnibus jak Twoja Nina, liczy, recytuje a z pieluchami się męczyli sporo ;-)
O proszę...
Byle to broń Boże jakaś prawidłowość nie była
A ile taki robal czy jajco może przeżyc poza ustrojem?
Chyba zaniose kupe 3 razy pod rzad i za 2 tygodnie znowu. Jakos tak chyba to sie robi?
bo profilaktycznie na pewno dziecka trula nie bede.
gdy się profilaktycznie odrobacza dziecko raz na pół roku
bo profilaktycznie na pewno dziecka trula nie bede.
a jezeli nawet jest jakies mieszkodliwe "zycie" w przewodzie pokarmowym, to chyba tak ma być naturalnie
niewiele się one różniły od skutków ubocznych wypisanych np na Ibupromie.
urcze, jak badaliśmy kał na robaki u nas w przychodni, dostałam ochrzan, że za dużo zebrałam, a w opisie, który załączyłaś, Teorka, jest jak wół, że ma być minimum pół pojemniczka....
i zapytam co i jak bo byłby fajny moment na odrobaczanie, poniewaz czeka nas przeprowadzka...
żeby zmaksymalizować prawdopodobieństwo "trafienia".
przeczytalam ulotke tego leku Zentel - nie wolno zazywac w ciazy, wiec chyba nie jest tak obojetny dla organizmu, zeby go podawac profilaktycznie jak wit C.
wiec chyba nie jest tak obojetny dla organizmu, zeby go podawac profilaktycznie jak wit C.
Ha ha no właśnie mam to samo :D Mi się wydaje, że nie warto przesadzać i w normalnych sytuacjach, jak często budzące się dziecko, czy płaczące czy czasem zgrzytające zębami (no bo wybaczcie, ale to są normalne sytuacje) dopatrywać sie robali, no nie? Co innego, gdy nagle coś się zmienia, i tych objawów jest więcej, jak napisała Teorka. Ale jeszcze chwile poczytam i zaraz mnie wsyztsko zacznie swedziec;-P
A nie raz na rok ?
Bo my wszędzie taką wersję słyszeliśmy i tak mamy zamiar robić póki co
zwierzeta sie odrobacza systematycznie tylko jesli samopas biegaja po podworku.
ale ibupromu dziecku tez chyba nie podajecie profilaktycznie?
odorbaczaja cala rodzine u weterynarza. ponoc te leki takie same jak dla psow.
Zwierzat, ktore chodza z wlascicielami na smyczy i wlasciwie nie maja mozliwosci zlapania robali sie nie odrobacza profilaktycznie!
tak samo kotow, ktore siedza tylko w domu i nie wychodza na dwor.
Syfy bowiem my możemy na butach do domu przywlec.