Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
nie rozumiem kompletnie argumentacji.
w takim razie powinnas odrobaczac cala rodzine regularnie co 3 miesiace.
Teorka, a jakie u was byly konkretnie te objawy, ktore wskazywaly na robaki?
1,5 roku to dużo nieobojętne też dla mojego organizmu.
Stwierdziłyśmy zgodnie, że odstawiam małego od piersi. (tzn żeby nie było to moja decyzja ;)) 1,5 roku to dużo nieobojętne też dla mojego organizmu.
że korzystne jest długie karmienie, ze względu na mniejsze ryzyko osteoporozy i raka piersi.
Dodam, że od lat nie miałam tak dobrej morfologii z rozmazem, jak teraz :)
Ciężko się myśli w robocie po nocce z pobudkami co godzinę.
--
Madzia lekarce chodziło i mi bardziej o moją psychikę, bo ja właśnie jestem już tym zmęczona i rozdrażniona.
No ale fakt faktem, że co osoba, to inna psychika. Powiem tak, chciałabym, jako samotna matka, mieć tylko takie "problemy" psychiczne :)
Wiem tylko, ze nawet dzieci na mm mają kiepskie nocki.
ednak to te cyckowe [powyżej roku i więcej bo nie mówię o maluszkach] gorzej sypiają czyt. całą noc z cycem w paszczy
jednak wydaje mi się, że starsze dzieci gorzej sypiają będąc na cycku, bo cycka traktują jak smoczka niejednokrotnie.
Kasia naprawdę nie miałam zamiaru żalić się na swój los jeśli tak to odebrałaś
bo to co napisałam to tylko parę zdań,
oparcie mam tylko psychiczne, że jest, że kocha i zrobi dla nas wszystko
To byś nie chciała widzieć mojej N. rzucającej butelką, jak tata próbuje Jej Ją dać, przy tym krzyczy maaaaaamaaaaaaaaaaaaaa!
A ciezkie noce to nie tylko zmeczenie psychiczne, ale czesto tez fizyczne....
Czytając od dawna to forum śmiem twierdzić, że jednak to te cyckowe [powyżej roku i więcej bo nie mówię o maluszkach] gorzej sypiają czyt. całą noc z cycem w paszczy
Frag no ja mam aktualnie to samo co Ty wtedy, a pewnie powodem jest też to, że zdarza mi się zezłościć na Dominika przez to cholerne zmęczenie i cycowiszenie.
Czytając Hope odniosłam wrażenie, ze bardziej musi odstawić, niż chce.
ja z doświadczenia znajomych i bliskich piszę a nie forum, także ten ;) Ja nie tylko forum żyję :)
Każdy ma swoje racje i przekonania :)
Decyzję podejmujemy na szczęście sami :)
a ja wiem, że musze być stanowcza.
Czytając od dawna to forum śmiem twierdzić, że jednak to te cyckowe [powyżej roku i więcej bo nie mówię o maluszkach] gorzej sypiają czyt. całą noc z cycem w paszczy
Zluzuj galoty ;)
Szczerze, to ja nie liczę na choćby jedną przespaną noc przynajmniej do wieku przedszkolnego
Za to teraz nadrabia Jak ma wolne wstaje na obiad
jest jeszcze przecież taka opcja żeby odstawić tylko w nocy
ja kiedys pisałam,że mój syn nie spał do 5 lat
Pepper a w jakim wieku dziewczyny odstawiałaś w nocy? Mi laktacja nie siadła do dziś, mimo karmienia raz na dzień - to jedno, ale druga sprawa - Lila miała 18-19 miesięcy wtedy, więc butla jakby nie była i nie jest jej potrzebna :) Po kilku dniach laktacja ustawała też w dzień i trzeba było szykować butlę...