Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

Dziewczyny a macie jakies magiczne sposoby na mycie wlosow??
Madzik podobno najlepszym sposobem jest nakładanie małej ilości szamponu, bo łatwiej spłukac co skraca czas "nieprzyjemności". Z czasem dziecko przestaje sie buntowac i wracamy do normalnych ilości. Na mojego synka ta metoda podziałała... Tez mam owłosione bobo ;).- no cala akcja u mnie zajmuje z 10 sekund albo mniej ;)

Moja panna nigdy nie bała się mycia główki i do tej pory nie ma problemu.
Dalej się bawi jak woda obleci
). Tam na basenie Kacper nurkował za moją pomocą i pierwsze kilka razy może były nieprzyjemne dla niego, ale dzięki temu woda w wanience nie sprawia mu problemu nawet, jak lejemy go z góry prysznicem
no ale lubi się w nim kąpać. Podczas mycia głowy Marcin opowiada różne rzeczy na stojąco, tak, że N. zadziera głowę, a ja szybko myję i płuczę. Jeśli M. nie ma, to radzę sobie bez niego, proszę by zamknęła oczy, czasem zamknie, czasem nie :> Jak jest fest zajęta jaką zabawką to ma w nosie, jak mniej to czasem coś pogdera pod nosem i już :) Także może takie zagadywanie by pomogło ? A i jeszcze ja płuczę zawsze wodą wlaną do jakiegoś dużego pojemnika po płynach do kąpilei, żeby dużo na raz leciało, żeby nie trzeba było co chwila wody nabierać :)

A taka zawsze dzielna była i tak ja chwaliliśmy 

Ul_cia nam zawsze pomaga maslo shea :)
Ulcia masło shea nierafinowane jest super :) I po kąpieli i na wyjścia, na mróz czy upał :) Czasem smaruję nim Nadię właśnie miejscowo i siebie też zresztą :>
właśnie kręcę porcję bo mi całe zeszło ... ja mam problemy ze skórą na twarzy, szczególnie zimą i odkąd podkradam Tadkowi ten specyfik, jest o niebo lepiej. Tylko do specyficznego zapachu trzeba się przyzwyczaić

U nas ze splukiwaniem problemu nie ma i nie bylo. Moze dlatego, ze robie to delikatnie?

,
U nas ze splukiwaniem problemu nie ma i nie bylo. Moze dlatego, ze robie to delikatnie?
No ale mi się wydaje że chyba każda robi to delikatnie nie?

A u nas od dzisiaj ospa...
Dziewczyny, czy jak Wasze dzieci miały robale i budziły się w nocy to KAŻDEJ nocy czy jakimiś sekwencjam
jak wyglądają jajka w pupie???
Pojedynczych jajeczek nie ujrzysz

Nie ma szans na to. Jak będę mu otwierać to będzie wychodził do zabaweczek i w ten sposób to mi do 3 w nocy spać nie pójdzie. No nic na dziś obłożę łóżeczko kołdrami, ale kurde nie pomyśleli trochę producenci, żeby wyższe zrobić. Normalnie z 10 cm wyższe i by grało. Myślałam, że są jakieś barierki może. Ehhh to wszystko akurat jak eMka nie ma...tak to by może coś sam zmontował