Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Nosz jak mu w dupce patrzę to jakieś pojedyncze paprochy bywają ale kur przecież to równie dobrze z pieluch może być. W nocy jak się wiercił to też mu zaglądałam nawet 2 razy i tez nic, żadnych robali :( a te owsiki to na grubość to jakie są cieniusie jak nitka czy grubsze?
W sumie braliśmy Pyrantelum ostatnio 30.12 (drugi raz) no i poprawy nie było,
Warto sie przyjżec tym "paprochom
a głębiej taki żółty osad, no ale jak to nabralam na patyczek to takie brazowawe i teraz myślę czy to nie kupa. A nie da się tego tak gdzieś zbadać??
FRAG a co u Krasnala i jak z jego lękiem separacyjnym ?
haha, nie tak jak mój ;)
Strasznie mnie dobija ta sytuacja bo raz że jestem mega zmęczona.
Mamy być konsekwentni i dostaliśmy kilka innych rad, do których w zasadzie się stosujemy ale tutaj nie przytocze, bo będzie draka ;)))
The_Fragile: Mamy być konsekwentni i dostaliśmy kilka innych rad, do których w zasadzie się stosujemy ale tutaj nie przytocze, bo będzie draka ;)))
A cóż to za kontrowersyjne rady, że draka miałaby być? Dawaj, chętnie poczytam, co fachowcy mają do powiedzenia ;-)
Kurczę może ja jestem dziwna, ale poza tym, że czasem nie wyrabiam z niektórymi zachowaniami mojej córki (choć ja tego buntem nie nazywam), to strasznie się cieszę z każdych przejawów jej samodzielności i własnego zdania.
nam wlasnie takie badanie eeg chciali zrobić poza szpitalem
Wiecie co? Nam chyba ten zentel nie pomaga. We wtorek zjedliśmy zawiesinę, wczoraj dupka czysta, dziś z jajeczkami... Ja juz nie mam pomysłu na te owsiki.... Załamana już jestem.
gdzieś ktoś wyżej pisał, że aby to podziałało, muszą być zjedzone spore ilości na raz.
moje dziecko MUSI chodzić po domu w kozakach