Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
mam w rodzinie męża lekarza który stwierdził że dzieci tak mają i już- moje tez tak ma i nic nie da sie zrobic. Dobrze spi z 1-2 h po zasnieciu a pozniej sie budzi, placze az go poloze z powrotem, w nocy pojekuje czasem i sam znajduje smoka, flacha musi byc. Wstajemy z "m" na zmiane i zawsze po kilka razy. Jeszcze calej nocy bez wstawania nie przespalismy wiec wiem co czujesz. Kolezanka mowila, ze jej cora tak do 2 lat miala "takie" spanie..
Dla mnie ta bajka ciekawski goerge jest strasznie oglupiajaca.
produkuje litr śliny i oblizuje go od góry do dołu.Jak ją przwijam to wierzga, kopie, wywija się i ucieka, tudzież z pełną premedytacją wsadza obie rączki po pachy w kupę. Za każdym razem, kiedy zrobi coś złego śmieje się zaczepnie i gdzieś ma moje zakazy.- w sumie poza wsadzaniem rak w kupe (szybko zwijam i chowam pieluche gdzies w oddali) to widze moje malego. Przebieranie po kapieli to przewaznie gonitwa po kanapie i modliytwa by mu sie akurat siurac nie zachcialo. Wolany i proszony a nawet blagany nie polozy sie chociaz na te 2 minuty... istny shogun
Nam wychodzi dolna "5",
Nam wychodzi dolna "5"
Ja wyrazilam swoja opinie o tej bajce. Do mnie nie przemawia.
Nie zabronimy Im tego :)
Kto to wymyśla na Boga ?
w sumie poza wsadzaniem rak w kupe (szybko zwijam i chowam pieluche gdzies w oddali) to widze moje malego. Przebieranie po kapieli to przewaznie gonitwa po kanapie i modliytwa by mu sie akurat siurac nie zachcialo. Wolany i proszony a nawet blagany nie polozy sie chociaz na te 2 minuty... istny shogun
Jedno z nas (ja lub mąż) na siłę ją trzyma, a drugie zakłada pieluchę
ladal klub przyjaciol myszki miki. Moim zdaniem bardzo fajna bajka dla maluchow. Uczy rozrozniac ksztalty, liczyc, kolory, nazywa przedmioty.
na uciekające przy zmianie pieluchy dzieci super sprawdzają się pieluchomajtki bo nie trzeba ich zapinać i łatwo zmienić je w biegu
Co do mycia pupy po kupie to ja po prostu stawiam w wannie i myję pupsko prysznicem.
5??? Omg myślałam że w tym wieku to niemożliwe, ale widzisz że opuchniete ma dziąsła? Bo ja tez podejrzewałam 5, bo u nas to juz dosyć długa przerwa w wychodzeniu zębów (4 wyszły jakoś latem chyba), ale na dziąsłach nic nie widać.
No co Ty? a ja mialam taka nadzieje, ze M. troszke odpocznie od zabkow.
nie chcę Cię martwić ale piątki lubią długo wychodzić - nawet do pół roku i więcej. U mojej znajomej synka dopiero przebiła się jedna piątka a od czerwca tamtego roku mały ma opuchnięte dziąsła i nocne krzyki. W grudniu skończył 2 lata.
Zazwyczaj piątki wychodzą po 2 roku życia, niestety :)
Moja Nina np na Minimini lubi "Little Pet Shop"
Oczywiście zawsze wtedy przełączam bo to tak durna bajka, że koniec świata
tez bym chetnie kupila te pieluchomajtki ale nie stac mnie placic 1zl za pieluche kiedy idzie mi 6 a czasem 7 pieluch dziennie, ehh- bo to jest chyba raczej dla dzieci co sie je odpieluchowuje a nie dla takich maluchow co wogole nie 3maja jeszcze moczu wiec wiesz... Wtedy uzywasz glownie poza domem a w domu dziecko na nocnik siada wiec wogole pieluchy nie ida...
A nie ucieka ci w wannie?
ale nie stac mnie placic 1zl za pieluche kiedy idzie mi 6 a czasem 7 pieluch dziennie, ehh
bo to jest chyba raczej dla dzieci co sie je odpieluchowuje a nie dla takich maluchow co wogole nie 3maja jeszcze moczu wiec wiesz.
Mój dzieć moczu nie trzyma wcale a używam je jako podstawowe pieluchy, więc imo związku nie ma- a to przepraszam, myslalam ze sa to "pierwsze" majteczki :)
Co do nie trzymania moczu -to podjęłam ten temat ostatnio u swojego gin i tO odwołał mnie do urologia,że niby jestem za młoda na to bo wciąże się to z wypadanie macicy-a że aż ja takiego problemu nie mam to nie podejmowała dalej tematu.
Madzik, cwiczyc miesnie kegla mozesz takze podczas stosunku a i przyjemnosc wtedy jest o wiele wieksza i partner dluzej moze...
Czy Wasze maluchy też próbują się same ubierać.
A mi się Kacper przestawił i zamiast wstawać jak zawsze o 9 tak wstaje teraz o 7!!!