Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
A mi się Kacper przestawił i zamiast wstawać jak zawsze o 9 tak wstaje teraz o 7!!!- moj mlody tez.. jak zawsze sypial do 8-9 tak dzisiaj wstal przed 7, i to w sobote!!! masakra
Czy ząbki czwórki na początku wyglądają tak jak trójki i są w miejscu trójek. Bo na dole mamy na razie dwie jedynki, na górze dwie jedynki i dwie dwójki i dziś na górze obok dwójek pojawiły się kolejne dwa na raz. Po jednej i po drugiej stronie stykają się z tymi dwójkami więc nie wiem czy to czwórki a gdzie miejsce na trójki.- no u mnie od poczatku bylo widac ze czworki bo byl dosc wyrazny odstep.
Moj moze w ciagu dnia to istny shogun, ale przynajmniej w 99% ma drzemke w dzien czasem nawet 2 h
Wczoraj byliśmy u dziadków Tosi i stwierdzili jak to jest, że dziecko już widelcem umie się posługiwać a jeszcze samo nie chodzi.
Co tym "wszystkim" dziadkom się tak spieszy z tym chodzeniem dziecka, nic nie dają tłumaczenia że ma jeszcze na to czas.
A według nich nie chodzi dlatego że nie zakładamy jej butów nie prowadzamy jej całymi dniami za rączki.
Bucików na zimę nie mamy, tylko takie puchate kozaczki z miękką podeszwą. I teraz nie wiem czy kupować jeszcze jakieś buciki zimowe, czy raczej już coś na wiosnę. Jeszcze teraz chodziła po dworze nie będzie, bo to dopiero początki chodzenia, ale myślę, że w marcu można byłoby ją przeprowadzić po chodniku. I nie wiem co zrobić zupełnie. Napiszcie jak możecie jak wy byście zrobiły i jeżeli kupować raczej buciki wiosenne to jakie? adidaski?
My mielismy ten sam problem. Karolek chce juz chodzic za raczki po dworze, w centrum handlowym itd. I kupilismy ostatnio mu buciki wiosenne Clarksa - Tiny Soft. Polecam!
Ale nie bardzo mam czas i na zakupy i na wyjscie na plac zabaw tego samego dnia.
Obawiam się, że z tym uciekaniem to taki etap, który po prostu trzeba przeczekać