Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Ale, że u nas się to powtarza to mamy poprosić o konsultację u specjalisty Bo podobno to może być związane z astmą, tak mi mówili, ale powiem szczerze, że nie wiem czy jest związek.
No ja musze koniecznie umowic się do alergologa z dziewczynami,bo ciagle maja te infekcje pluc i oskrzeli. wiec może to mieć związek z astma.
Moja Gośka ma zapalenie krtani co miesiąc. Nie wiem czy iśc z nią do alergologa, bo zawsze któres z nas ma też infekcję i uważam, że to za każdym razem wirusowe.
Waży 9930 g i ma 79 cm
Jak myślicie? Można go kąpać?
Lekarz tez zalecił, żeby na razie nie kąpać.
No ja się bałam jak Kacper miał katar, bo kichał raz za razem i puszczał ogromne bańki z nosa. Lekarz tez zalecił, żeby na razie nie kąpać.
Dziewczyny zastanawiam się czy mogę wykąpać Kacpra... Od soboty jest chory (bez znacznej temperatury tylko jeden dzień), ale został jeszcze mu kaszel i chrypka. Ostatni raz kiedy pluskał się w wodzie to był piątek i to na basenie...
Jak myślicie? Można go kąpać?
Dii: Lekarz tez zalecił, żeby na razie nie kąpać.
o szok :)
Byliśmy w szpitalu zapytałam lekarza czy go kapać, a on odpowiedział, że koniecznie
[quote=Monia502][/quote [/quote][quote=Monia502]
trzeba znaleźć słoty środek...no i wiadomo też dzieci są inne
a maz ma problemy z zatokami jak czapy nie zalozy
Oraz powaliło mnie na ziemię dziecko ubrane w kombinezon zimowy
przyznam ze on jeszcze nawet katarku czy kaszelku w swoim niespelna dwuletnim zyciu nie przechodzil;)
a właśnie mija drugi tydzień, jak żre codziennie po dwa razy antybiotyk plus Encorton, bo ma tak zaprane zatoki, zmiany w uszach [wskutek chorych zatok] etc