Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
. Od czasu zoperowania tego mam ciagle problem z zatokami, a wlasciwie tylko z ta ,która była operowana.
no właśnie pewnie zapalenie zatok złapał, kiedy chodził bez czapki

Kuleczka teraz kombinezon? Jak nie ma mrozu?
O rany
jak wieczorem idziemy na spacer to zakladam mu kombinezon

rzeczywistosc przerosla moje najsmielsze wyobrazenia. Jak budza sie w nocy na zmiane to ok 5 rano juz mam drgawki ze zmeczenia jakby. Padam na pysk po prostu i postanowilam zalac sobie macice betonem;)
Mam nadzieję, że trochę pocieszę - teraz mam na stanie 2- i 4-latkę i nie skłamię, jeśli powiem, że jest naprawdę super
Biorąc pod uwagę jaki armageddon mieliśmy na początku, to postęp jest znaczny. Nawet bunt 2-latka jakoś łatwiej przychodzi mi znieść niż za pierwszym razem, z noworodkiem przy piersi
Nie, nie, nadal nie mam ochoty na trzecie dziecko, ale teraz wizja ewentualnego trzeciego potomka w bliżej nieokreślonej przyszłości już tak mnie nie przeraża, jak jeszcze jakiś czas temu 
Będzie dobrze
Jak budza sie w nocy na zmiane to ok 5 rano juz mam drgawki ze zmeczenia jakby. Padam na pysk po prostu i postanowilam zalac sobie macice betonem;)

Padam na pysk po prostu i postanowilam zalac sobie macice betonem;)
od 2,7 lat nic prawie nie spię
Padam na pysk po prostu i postanowilam zalac sobie macice betonem;)

Słowo w słowo ! Kurna bo ja też wysiadam przez ostatnie noce.. jak pomyślę, że do tego mi dojdzie mały cycozwis, to normalnie zacznę zbierać i upychać viburcol pod poduszki, co by sobie w tyłek czasem zapodać dla relaksu 

Ponoć pierwsze 3 lata najgorsze a później będziemy mieć sielsko anielsko 
No i co teraz? Wracac z nimi co godzine do domu na szybkie wysadzenie na nocnik i z powrotem na dwor?

akbym tak chciała ją brać na pole i co chwilę wracać to jednak ona by tą pieluchę na tyłku miała co nie ?
Oj TEO rzeczywistosc przerosla moje najsmielsze wyobrazenia. Jak budza sie w nocy na zmiane to ok 5 rano juz mam drgawki ze zmeczenia jakby. Padam na pysk po prostu i postanowilam zalac sobie macice betonem;)

Przed wyjściem go wysadzam i za godzinę wracam z nimi i znowu go wysadzam na nocnik.

ja bym nie ryzykowala...

nie ma zadnych sklepow czy czegos?
W sumie to są wielkie siki, no ale nie wiem, czy nie powinna częściej.
a nie możesz jej powiedzieć, żeby wytrzymała?
;