Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Mowic zaczal b. wczesnie, bo w wieku 8 miechow juz mowil podstawowe: mama, tata, baba, dziadzia.
Kuleczka, uff, czyli to prawda, bo rehabilitantka mi mówiła, że grubaski-maluchy później się fizycznie rozwijają... Ale Krasnal też był grubcio, był koksem roku w 2012, a teraz długa chudzina i zaczął chodzić jeszcze przed rokiem (chyba 10 miesiąc). W każdym razie - dziękuję, pocieszyłaś mnie :)
opóźnienie ruchowe u waszego synka jest spowodowane właśnie wagą..
Mati caly czas na 97 centylu idzie. Od urodzenia.
Dziewczyny powiedzcie mi kiedy można już kupić pastę do zębów z fluorem?
To wcale nie jest tak, ze pasty z fluorem sa mega, ekstra. Swego czasu czytalam, ze fluor zawarty w pastach ma ogromny wplyw na rozwoj raka w organizmie.
a wybrałam elmex bo M. od 10 miesiąca ma wszystkie zęby i miałam wizję próchnicową no i uznałam że daję tej pasty na szczoteczkę naprawdę malutko tyle żeby coś tam umyć. Dodatkowo czytałam blog sroki o pastach.
Ale chyba niewiele jest mam, które myślą, że chodzik przyspieszy/pomoże dziecku w nauce chodzenia, nie? Raczej, jesli już ktoś używa to w celu zapewnienia sobie kilkunastu minut względnego spokoju, bez potrzeby asekurowania dziecka non-stop.
Dziewczyny, kompletnie nie wiem, gdzie zadac to pytanie - czy podczas wyjazdów na terenie UE dzieciaki muszą mieć paszport lub dowód?
Czyli samo stwierdzenie lek, że w płucach czysto jest niewystarczające, tak?
Kurcze, w sobotę rano pediatra stwierdziła, że czysto, no ale jak było dalej źle, to pojechaliśmy wczoraj do drugiego lekarza, on badał naprawdę długo, ale też stwierdził, że czysto
U mnie osłuchowo było ok ... a w szpitalu wyszło że przeszłam zapalenie płuc... wszystko na przestrzeni ostatnich dwóch tygodni .
Maglin, dziekuje za odp, troche sie uspokoilam. :)
Byłyśmy wczoraj u lekarza i niby drobna infekcja. Ale czy przy drobnej infekcji oczy ropieją i puchną jak u mongoła, a dziecko się żali, że bolą ją oczy?...