Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Ale kropli ja bym nie brała, bo krople są z antybiotykiem zwykle, a na adeno antybiotyk i tak nie działa.
ale by być pewnym, czy to adeno, trzeba by było pobrać wymaz
Bo bakteria w oku mogłaby owszem powodować ropiejące oczy, ale już ropy z nosa by nie było, oraz w gardle i kaszlu.
Było by zaatakowane tylko oko.
jak u Was idzie odpieluchowanie? Szczególnie nocy jestem ciekawa?
Bo jest na przykład pięć nocy suchuteńkich, rano wstaje i od razu woła siku, a pielucha sucha. I kiedy już ją chcę położyć bez pieluchy [zawsze mówię, że od jutra ] to ona wstaje rano i ma trochę nasikane [ale niedużo]
No nie uśmiecha mi się wstawanie 2-3 razy w nocy na jej nocnikowanie
Krzyki się kończyły zawsze, jak zrobił siusiu - padał jak mucha wtedy.
Ja kupowałam bo u nas w Krosnie też kiepski wybór... Kupowałam w sklepie internetowym Bartek i musiałam je odesłać bo totalna porażka, sztywne jak cholera...Następne zamówiłam Emele i strzał w 10. A rozmiar dobierałam tak, że obrysowałam stópki na kartce papieru i zmierzyłam linijką dodałam 7mm i wybrałam rozmiar. kupujecie w ogóle przez internet buty dzieciom?
Dziewczyny jak dobrze dobrać buta przez internet? chcę małemu kupić, bo u nas nie ma takich butów jak wybrałam ale boję się, że rozmiar zły dobiorę, a już nie chcę się bawić w odsyłanie, wysyłanie itp. kupujecie w ogóle przez internet buty dzieciom? dodam, że nóżka raczej standardowa jest tzn. nie ma wysokiego podbicia jest wąska taka normalna mam wrażenie
było pytanie dowód/paszport -> ostatnio wyrabiałam starszym i zrobiłam dowody bo i krócej (10dni czekaliśmy) i nie płacisz za wyrobienie, tylko 2 zdjęcia. minus jest taki ze musi w urzędzie wstawic się dziecko z dwójką rodziców :/
Ja nie kupuje przez internet. Nie lepiej w stacjonarnym sklepie? B
Jezeli kupujesz przez internet, bo cena jest lepsza. To mozesz najpierw udac sie do sklepu danej firmy i dobrac rozmiar buta a pozniej zamowic przez net.
Co jak co, ale buty ja uwazam, ze dziecko powinno miec porzadne i nie uzywane
a Deichmanna nie macie
Haha my robimy to samo :D i my mamy jeszcze taki myk, ze jak nie moze zrobic to lapie mnie za reke i "stekamy" razem. ja czasem bardziej sie naprezam jak on, hiehie
obejrzyj jej też dokładnie dupkę, bo może ma jakiś malutki uraz
p.s DOminik ma nóżkę 12,4 cm powinnam kupić buty z wkładką 13? to nie za mało?
bardzo dobrze myslisz. te kalsyczne, wiazane sa najlepsze. i na wkladce maja narysowana stope, gdzie musi sie znajdowac, to ulatwia dobranie rozmiaru
Hope pumy są fantastyczne. Ostatnio chciałam kupić, ale nie było Lilkowego rozmiaru :( Więc na razie chodzi w jesiennych, które są o dziwo nadal dobre :)
Myślę że 13.5 było by lepsze...a propo butów byłam wczoraj w Deichmanie i też patrzyłam za butami dla małej i tam są takie plastikowe "stópki" do zmierzenia rozmiaru - wziełam do domu.
p.s. jeśli byś chciała mogę coś takiego ci wysłać listem....jak co to pisz...nie ma problemu
--