Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Ale jeśli jest zagrożenie życia to pogotowie opiekunka MUSI a nie tylko może wezwać pogotowie (no jak dzieciak się dusi nikt nie będzie czekał na rodzica przecież)
Ale jeśli jest zagrożenie życia to pogotowie opiekunka MUSI a nie tylko może wezwać pogotowie (no jak dzieciak się dusi nikt nie będzie czekał na rodzica przecież)
no jak dzieciak się dusi nikt nie będzie czekał na rodzica przecież
odciagnac co sie dapróbuję ale nic poza wodą morską którą wczesniej zaaplikowałam...
Moze sprobuj jej zrobic inhalacje z soli fizjologicznejdzisiaj jej będę robić na pewno nie zaszkodzą....
Moj starszak mial jakies 2 tyg temu taki wlasnie katar, ze nic nie lecialo za to furczalo w nosie i tez tak musial odkaszlnac co jakis czas.ile u Was trwał ten dziwny katar???
DZIEWCZYNY ZE SZCZECINA Potrzebuję numer telefonu do psychologa dziecięcego - dr Barbary Hamerlak. Nie mogę znaleźć numeru w internecie. Pomoże ktoś?
No jak to katar - tydzien;)
Calutkimi zdaniami.

[/url]

;

i to samo powiedziałam ze gucio prawda w tym powiedzeniu Wg mnie gorzej i dlatego że nie wie o co kaman (starsze rozumie że jest chore że to przejdzie i trzeba przeczekać) a młodszemu trudniej zrozumieć

A Kacper nas naśladuje i zakłąda nasze i chodzi w nich po całym mieszkaniu. Na początku suwał po podłodze, bo wiadomo rozmiar nie ten, jak w płetwach
ale się nauczył i już prawie normalnie w nich chodzi
Śmiesznie to wygląda. Wstaję, nie ma kapci, idę do pokoiku Kacpra a tam moje Kapcie
Myślałam nawet o kupni takich wsuwanych zwykłych kapciach miękkich - klapkach dla niego, ale to tylko po to, żeby naszych nie roznosił po mieszkaniu