Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Ciesz się matka, bo później ciężko Ci będzie nadać Nince pożądany przez Ciebie kierunek marszu
a daj Nince cos do raczki podluznego, chocby klocek
odzwierzece zapalenie jelit
Najwyraźniej sprawdza się zasada "walk or talk"
Teraz już jest nieco lepiej. Ale ostatnio rozwalił mnie widok Wojtka, który jedną ręką wkładał sobie do buzi kocie chrupki a drugą głaskał się po brzuszku, w geście "mniam-mniam"
Natomiast jak moj maz wroci z pracy i Dawid sie doczepi do niego tak juz do samego spania go nie odstepuje. Łazi za nim, łapie za nogawke, chce na rece. Ja moglabym wtedy nie istniec. Tylko ze ze mna jest od 7 do 17 a z mezem tylko wieczorami wiec da sie to zrozumiec.
bo jak wyszłam raz tak, ze nie widziała to po chwili zaczęła mnie szukać, wołać, nie znalazła no i wpadła w histerię
Chce zaczac cos podawac bo z jedzeniem warzyw i owocow to u nas srednio cos idzie...
przecież chyba pneumokoki nie są w kalendarzu szczepień obowiązkowych, prawda? Czy może coś przespałam? A skoro nie są, to nie wiem, czemu to się nazywa "wezwanie" i to wielkimi literami
ostałam z naszej rejonowej przychodni WEZWANIE (tak, wezwanie, a nie zaproszenie) na szczepienie (refundowane) przeciwko pneumokokom. N