Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
widok dziecka ze scisnietym gardłem, ze skurczoną krtanią lapiacego oddech jak ryba...
Frag,przy zapalnie krtani,jak moja corke ostatnio zabralo pogotowie,to nebbud w zasadzie uratowal nam zycie.
potem przy leczeniu astmy i alergii dostalam sterydy i przypakowalam 20kg, ktorych nie moge zrzucic do dzis... dlatego tez Mlodej podaje bardzo ostroznie...
Twojemu Adasiowi inhalacje pomagają. I dobrze A mój bratanek mimo, że mu zanabyli w/w i inhalują przy każdym katarze, i tak kończy zawsze z oskrzelami. Więc
Nie rozwija sie jak inne dzieci, widze to :(
sporo osób mówiło mi, bym jej je podcięła, że zrobią się mocniejsze i ładniejsze
jaka jestem/byłam z niej dumna, bo zasiadła na krześle fryzjerskim i 10 minut siedziała w bezruchu :) Nie zapłakała ani przez sekundę, nie marudziła :) Pani fryzjerka sama w silnym szoku, bo z doświadczenia była nastawiona na duży hardcore ;) Pękałam z dumy :)))
Siedziała grzecznie,krew leciała kropelka po kropelce jak na złość,a ona siedziała i patrzyła. Nie było żadnego płaczu,ani jednej łzy nie uroniła. To dopiero jest silna babka
Nie wiem czy to akurat dobre porównanie,ale Oliwia miała pobieraną krew jakiś czas temu i też byłam przygotowana na wszystko. Siedziała grzecznie,krew leciała kropelka po kropelce jak na złość,a ona siedziała i patrzyła. Nie było żadnego płaczu,ani jednej łzy nie uroniła.
Madziik, współczuję stresu , ale może to nie to najgorsze co myślisz.
Dzieci różnie się rozwijają i od porownywania można czasem popaść w paranoje .
No właśnie jak to jest ? Przecież włosy rosną od cebulki, a nie jak trawa, że im częściej się kosi, tym ładniejsza
Ja Ninie ani raz nie podcięłam i też jej pięknie same zgęstniały, wzmocniły się i zrobiły grubsze. Aczkolwiek nie wiem co by było gdybym jej jednak podcięła, co nie
W każdym razie brawa dla Michalinki za to, że taka dzielna była
ja bym radzila umowic sie w poradni, jest za darmo, dostepne dla wszystkich, a moim zdaniem (byc moze nam sie udalo) pracuja tam fachowcy. ja jestem bardzo zadowolona z podejscia jakie maja do dzieci.
W każdym bądź razie dzieci moich znajomych na prawdę po obcięciu mają o wiele ładniejsze włosy.
Z takiego pierza właśnie na zupełnie fajne, normalne włosy
bo to pierze scielas, hehe, niemowlece.
Jak na 19-miesieczne dziecko to wydaje mi sie powinnien juz byc "troszke" bardziej "wspolpracujacy" i rozumny....
Dziewczyny ja wiem, ze sa powazniejsze choroby, ale chyba kazda matka najbardziej dba o swoje dziecko i chce aby ono bylo zdrowo i aby bylo wszystko w porzadku
ze niby buziak ale na palcach policzyc, "papa" nie robi i nie robil.
Trzymam kciuki, żeby Twój Maks był "zdrowy" (piszę tak, bo przecież autyzm to nie choroba
Wiem, ze sa powazniejsze choroby ale teraz mysle tylko o moim dziecku i o tym jak sobie z Tym poradze
ja tez mam rozne dziwactwa, kazdy z nas ma, i z pewnymi rzeczami po porstu trzeba sie pogodzic
Taki przykład.