Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
ylismy u lekarza zgodnie z zaleceniami z pogotowia. Mati ma angine
Więc wzięłam dziś nocnik prędko i pięknie oddała ciąg dalszy :) Jestem dumna :))) Oby dalej poszło tak gładko :)))
Piszesz, że Kacperek bardzo mądry etc.
Nie neguję, ale skoro kiwa twierdząco główką na każde [nawet mocno irracjonalne] pytania, to jednak chyba jeszcze intelektualnie jest na poziomie nie do końca pozwalającym na taki poważny krok, jakim jest załapanie relacji "chce siku = wołam i trzymam = nie robię pod siebie".
Tzn tak mi się wydaje.
Ja sprobuje w polowie sierpnia jak bede na urlopie.
: Więc wzięłam dziś nocnik prędko i pięknie oddała ciąg dalszy :) Jestem dumna :))) Oby dalej poszło tak gładko :)))
nieraz musze uzyc troszke sily zeby mu psiknac :/
W ogóle najlepiej byłoby wypędzlować gardełko i zetrzeć nalot, wówczas szybko by gorączka spadła. Niestety u tak małych dzieci nie ma na to szans.
Kuleczko, ano widzisz, nie wiedziałam nawet. A nie kazala Wam przeciwzapalnych przeciwbólowych podawać? U nas po nich Krasnal był w stanie zjeść (mieliśmy co 4h naprzemiennie paracetamol z nurofenem), jak przestawało działać to już nawet pić nie mógł...
No wlasnie nie, kazala tylko podawac jak bedzie goraczka.
Koleżance mogło chodzić o wazopresynę, ale ten hormon ma działanie zagęszczające mocz. Jak jest go za mało to moczu jest więcej, bo więcej w nim wody. Może takie zasugerowanie się, że skoro więcej wody, to trudniej ten mocz utrzymać i trzeba częściej chodzić siku- no ale to nie ma wpływu na samo jego trzymanie raczej.
Ale współczuje mamie, bo ona chyba najwiekszy stres przeszła...
Chyba ma uczulenie na komary [ja też mam] bo jej te bąble mega puchną, robią się bordowe i rozlane
I dziwi mnie to, ze nikt tego dzieciatka nie widzial w aucie? jak tak to wszyscy bija na alarm, sa akcje, a jak przychodzi co do czego to znieczulica...
Niestety w tym przypadku szanse na przypadkowego przychodnia nie były wielkie :-/ To jest parking pod elektrownią, która jest poza miastem. Nikt tam nie spaceruje, a ruch większy robi się w godzinach rozpoczęcia/zakończenia pracy.