Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Ależ miałam stresa, że się posika :)
Pomyśl sobie jakie ja stresy miałam, kiedy Ninkę w lutym przy minus 5-ciu brałam na spacer, na początku odpieluchowywania
Ładnie Misi idzie, zdolna dziewczynka !
Wcześnie z pieluch wyjdzie, bo jestem pewna że wyjdzie - z tego, co opisujesz
A czy ładnie idzie?
już widzę oczami mojej wyobraźni, jak panikuję, że mi dziecko przy minusowej temperaturze zapalenia pęcherza dostanie
aż mi głupio, że tak się chwalę co chwila, no ale dla mnie to jakiś tam mały sukces :)
Ale w sumie niedziwne skoro śpi od 20 do 9 - 10 rano to kiedy bym jeszcze ją kłaść miała ?
potrafi w dzien pospać 13-17, wstać, a o19stej znowu iść spać
Nince się ani pół wpadki nie zdarzyło od 9-go lutego, czyli od dnia kiedy z pieluch wyszła. A jako, że z Misią bardzo wiele je łączy to tego
Jakby mi Luśka spała tyle godzin to bankowo bym ją sama obudziła, bo miałabym stracha, że coś jej się stało.
jeśli po moim wpisie pękłaś, to po Ceri'owym wybuchnęłaś w kosmos chyba i rozpadłaś się na srylion kawałków, co ?
Pisałam o wpadkach w czasie dnia, jak nie śpi.
Co do drzemek - moje dziecko niestety nie sypia w dzień odkąd skończyło 18 mscy.
Czyżby już kontrolowała w nocy? To możliwe w ogóle? :)
U nas ostatnio problemy z zasypianiem w pokoiku. Lozeczko parzy.
Ale mam pod przescieradlem nieprzemakalny podkład na materac i w razie co sciagam wszystko i do prania.
Potem gdzieś czytałam, że jak się dziecko pieluch oducza to od razu w nocy trzeba, bo potem nie załapie tak szybko.
a może się czegoś boi? u nas w poprzednim mieszkaniu Misiek miał taki etap, że jak tylko wieczorem wychodziliśmy z pokoju to zaczynał płakać, wstawał i pokazywał palcem na balkon...za chiny nie mogliśmy dojść do tego o co mu chodzi, ale w końcu odkryliśmy, że pomaga jak się postawi na parapecie od okna przewijak
Madziauk, a może on niezbyt dobrze się czuje jak zasypia w miejscu, w którym czuje się bezpiecznie, a potem budzi się w zupełnie innym. Ja bym
nie chciała, żeby mnie ktoś w czasie snu przenosił.
Trzydniówkę miała już.