Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Frag na posiew mocz powinien być z środkowego strumienia więc woreczek odpada
Monia, a wam coś wyszlo wtedy w tym badaniu? Pytam, bo ZUM u malych chlopcow to rzadkosc
Moj syn chyba wie kiedy jest niedziela... znow wstal o 6, mimo ze zasnal po 20... Jestem gorzej nie wyspana niz przez pierwsze pol roku jego zycia
- no dzisiaj wstawalam raz, kolo 3, ale przewaznie ze 3 razy wstaje. I tez wstaje dwa tygodnie 4:50, tydzien mam na 14, wiec chociaz w sobote chcemy z M posiedzic bo sie mijamy (ja rano, on poludnie) i cos obejrzec, a w niedziele skoro swit maly wstaje i czlowiek zmeczony cala niedziele:P Ja tam moge wstawać o 6 byle mały spał całą noc ;) Dla mnie pobudka o 6 to luksus., Tym bardziej, że do pracy muszę wstać nawet o 4.30 jeśli mam na 6-tą ;)
I tez wstaje dwa tygodnie 4:50
no dzisiaj wstawalam raz, kolo 3, ale przewaznie ze 3 razy wstaje
Mój syn urodził sie z zapaleniem układu moczowego i dokładnie przez ponad rok walczylismy z różnymi atrakcjami
Martwię się, bo wszędzie mówią i piszą, że ZUM u malego chlopca = wada ukladu moczowego. Dlatego drążę. U nas E.coli wyszlo pol roku temu, ale nikt nie uwierzyl w wynik badania, bo morfologia byla w porządku, (antybiotyk jednak byl zastosowany), a teraz zaczynam się zastanawiac czy obecny bol nie ma z tamtym jakiegos zwiazku. Czy u was to wiazalo się z jakąś wadą wrodziną?
Wiecie co, chyba z siebie zrobilam wlasnie glupka aż miło. Nie pierwszy raz zresztą. Nie jestem na 100% pewna, ale moje dziecko pierwszy raz w życiu cierpiało na ... zaparcie! Zrobil kupkę w wielkich bólach (nie robil od czwartku). Wprawdzie jeszcze po kupce raz się skarżyl, ale nie wiem... Spanikowalam chyba, bo w piatek jakies 18 godzin nie sikal, a moze on po prostu wstrzymywal siusiu, bo go bolała pupa????
No, ale nie wiem, czy jeżeli poprzednia kupka była w czwartek, to w piątek mógłby to być właśnie taki problem. Ja bym poszukała lekarza
Czym to może być spowodowane?
Ile siostra podaje tej lactulozy????
a to wkurza mnie jak moje dziecko mówi "No" zamiast "Tak" i złapałam się na tym, że sama często mówię "No" i mąż tak samo
Po tych rankach zostają blizny?
byłyście w szpitalu czy w domu?
moja mówi "o kucie" :) I też mam nadzieję, że jej przejdzie :)
Winni, smuci mnie, że nie zauważasz, że poza filozofią rodzicielstwa bliskości można wychować dziecko pełne empatii i zaufania.
A tuta dodam jeszcze od siebie, dlaczego ja uważam
Jestem mamą, a nie partnerką.
Uważam, że dziecku potrzebne jest oparcie w rodzicu, baza, która nie polega jedynie na pozostawianiu możliwości wyboru i eksperymentowania. Jestem mamą, a nie partnerką. Nie postrzegam swej roli jako karmicielki i opieraczki, tudzież sprzątaczki. Dziecko mi ufa nie dlatego, że przez kilka lat dałam jej możliwość sprawdzania prawdziwości moich słów.
a jaka metodą można wychować empatyczne i ufne dziecko ?