Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
;

Moja sis tez mieszka z dwoma kotami a co za tym idzie wszedzie kudly i zwirek koci i tez niechetnie tam chodze szczegolnie, ze moj maly wszystko musi dotknac (wlozyc do buzi :/) a co dopiero dawac go na noc...
;
;
;
;ja tam nie wiedzę problemu w przebywaniu mojego dziecka w miejscu, gdzie są zwierzęta - nawet uważam to za duży atut, bo dzieci lepiej się "chowają" ze zwierzętami.
ja tam nie wiedzę problemu w przebywaniu mojego dziecka w miejscu, gdzie są zwierzęta -nie chodzi o kota tylko o brak porzadku przy zwierzetach. Ja tez mam kota a jakos wszedzie siersc nie lezy a tam nawet problem na kanape usiasc bo sie z futrem wychodzi:/

Czyli piątki nie oznaczają koszmaru :)

Może faktycznie jest tak, że 2latek zniesie więcej?

Ale mam do nich pełne zaufanie, nie raz z małą zostawali w dzień, a ona nie ma problemu, żeby z kimś zostać- tzn. z babciami, dziadkami, bo z nikim innym okazji nie było. Wiem, że teściowie gotowi są całe 1,5 doby na rękach chodzić, gdyby to miało ją powstrzymać od płaczu
Gdybym miała jakiekolwiek wątpliwości, to bym nie zostawiła, na pewno nie po to, żeby szwagierce nie podpaść.
ostatnio zarył nosem w chodnik tak, że krew poszła, a on się otrzepał i poleciał dalej- no skad ja to znam, kolana obdarte ale lzy nie uronil:D

). A tez zmagamy się z histeriami,takimi,ze bębenki pekaja i wyje czasem tez z 40minut. Rzuca się przy tym,odchyla do tylu,chce się przytulać i jednocześnie nie chce,siedzi na kolanach,ja ja obejmuje, a ona powtarza jak mantre przytul mnie,przytul mnie :(
;
;
;

;
;
;
;
poranny edit:
Mleko - nie.
Płatki - nie.
Jogurt danonek - nie.
Kaszka - nie.
;
a nawet nigdy nie sprobowala coz moze kiedys nie to nie..
;

moja kanapki to je tylko z szynką albo serem bez zadnych warzyw...