Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
nie czekasz z peirwsza dwaka do 19 bo sobie tak ustalilas.
po antybiotyku wysypie ją wysypka to odstawiam antyka i zostawiam samo se zbijam temp a jak nie to ciągniemy antybiotyk.
Mojemu drugiemu dziecku 1,5 miesiecznemu Adasiowi wykryli wczoraj torbiel w glowce 11x4mm. Babka powiedziala ze zazwyczaj sie wchlania i zeby przyjsc za 6-8 tyg na kontrole.
Dziewczyny mam pytanie odnośnie Logopedy. Mamy skierowanie do poradni i ciekawa jestem jak taka praca z dwulatkiem wygląda, jakieś ćwiczenia, masaże? i czy widać postępy. Pani pokazuje mamie co należy w domu ćwiczyć? itd. kompletnie nie wiem czego się spodziewać.
Kasia jak Milka, mój dzis (odpukac) nie goraczkuje ale noc byla taka sobie...teraz jest bardzo osłabiony.
ciekawa jestem jak taka praca z dwulatkiem wygląda, jakieś ćwiczenia, masaże? i czy widać postępy. Pani pokazuje mamie co należy w domu ćwiczyć? itd. kompletnie nie wiem czego się spodziewać.
Państwowo u nas logopeda się nie sprawdził, bo spotakania są w naszym mieście co 3 miesiące po 20 minut. Czyli kiepsko.
Zadzwoniłam przed chwilą i przez telefon logopedka wydała mi się bardzo fajna
wg niej nie ma co czekać, mogłam nawet przyjść wcześniej
Spotkania w naszym mieście nawet dwa razy w tygodniu po 1 h
Plaga jest jakaś...
Nie znam danych więc nie wiem na pewno czy ten problem w obecnych czasach się jakoś nie nasilił
Karolek raz na jakiś czas biega w kółko, lubi leżeć i bawi sie autkami patrząc na ich kółka - a ostatnio ustawia je jedno z zdrowiem i jadą za sobą ciągiem ;) zaczął tez przewozić małe autka na dużych. Czy Wasi synowie tak robią? Teściowa mówiła, ze mąż i jego brat tez tak lezeli i oglądali koła aut