Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
a ja mam pytanie o tą szczepionkę p. odrze, śwince i różyczce
bo Ninka za chwilę 14 mscy skończy a ją trzeba podać między 13 a 14 miesiącem tak ?
czy można np jak dziecko ma dajmy na to miesięcy 16 ?
z mojego doświadczenia - wystarczy wspomnieć o uczuleniu na bialko jaj kurzego, żeby odwlec szczepionkę ;)
Pytałam męża czy czasem mały się nie napił wody albo poślizgnął w wannie ale mówi, że nie. Już podobno dwa dni temu nie za bardzo mu sie podobało w kąpieli. Czy to możliwe, że mojemu dziecku tak nagle się zmieniło????
ANETKA [ że zmienię na chwilę temat ] a co tam u Jasia w ogóle ?
jak się miewacie ?
Dziewczyny, znowu potrzebuję waszej porady. Kuba od zawsze uwielbiał się kąpać. Nie przeszkadzały zamoczone uszy, prysznic, spłukiwanie szamponu z włosów. Ostatnie 3 dni pracowałam do późna więc to mąż kąpał Kubę. Dzisiaj miałam wolne i jak tylko włożyłam Kubę do wanny to zaczął tak strasznie płakać i ewidentnie chciał wyjść.
Czy jest tu mama dziecka, które miało podcinane wędzidełko?
Opowiedzcie coś, bo nas pewnie też to czeka, w styczniu decyzja.
z jakiego powodu was naszło żeby podciąć wędzidełko?
o to to dokładnie u nas to samo jest. Dzięki za odpowiedzi, uciekam na młodszy wątek :) wędzidełko za krótkie było (podjęzykowe, tego przy zębach pediatra nawet nie sprawdzał), ale nie mieliśmy żadnych problemów w nim, młody ssał od początku super bez żadnego wspomagania. Bardziej profilaktycznie to było, żeby nie było ewentualnych problemów potem z mówieniem.
Spisuj, ile to potem radochy jak się czyta co się wygadywało
Zrób, zrób, bo Miki jest cudny! Nasz Krasnal idzie w jego ślady z ilością wydzielanej śliny ;)