Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Dziewczyny a kiedy wasze dzieci trzymaly sobie juz same ladnie butelke?

nie wiem czy to potówki(nigdy nie miała) czy to wysypka?
Tak, zeby dac dziecku na dobranoc flache do reki a ono samo sobie pije np w lozeczku :P
) więc zje trochę wyciąga butlę z pysia, ogląda z każdej strony, odwróci do góry nogami, potrząśnie sprawdzając czy wyda dźwięk i znów wkłada smoka do dzioba i je dalej. No, ale wtedy jest już wszędzie pełno mleka, bo jak on potrząsa, no to kapie wszędzie! O potem jest mleko we włosach, na ubraniu, na materacyku. Może jak będzie starszy to już mu się znudzi taka zabawa, ale na razie to mimo, że bym mogła, wolę go sam na sam z butlą mleka nie zostawiać 
no właśnie tak mi się wydaję... ale to by był koniec całe szczęście... albo od zbijania temp się spociła i potówki wyszły...

. Goraczka przeszla wraz z pojawieniem sie wysypki?
Kasiakuzniki, u nas wysypka przy 3 dniówce wyglądała identycznie.
3-5 dni goraczka to raczej jest to 3 dniowka. Goraczka przeszla wraz z pojawieniem sie wysypki?
nic mnie już nie jest w stanie zadziwić
i określenie "budzi się z głodu" nabrało dla mnie nowego wymiaru. Czekam z niecierpliwością czy dziś zgodnie z tradycją się obudzi i co będzie w menu

no właśnie tak było że temp znikła i pojawiły się plamki

[/url]

jak musi to lazi na czworakach ale jak tylko zdejme mu buty to od razu wstaje i normalnie chodzi. Już cholera nie wiem czy mu niewygodnie w tych butach czy co.... No przecież nie będzie całe życie na bosaka chodzić.