Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

nie ociagaj sie matka, z imprezy pozniej dodasz teraz pokaz swojego roczniaka
 nie ociagaj sie matka, z imprezy pozniej dodasz teraz pokaz swojego roczniaka

Bo musi przecież nastąpić rytuał wyrzucania przytulanek z łóżeczka, oraz wszelakich smoczków;)
Mąż cierpliwie wrzuca wszystko z powrotem.

O rany, to nie mija!?
 ?
? nawet swoją ukochaną podusię, bez której nie zaśnie. Ale na szczęście jest instytucja starszej siostry- Ewunia wyjmuje sobie szczebelki, wychodzi, wrzuca bratu co trzeba do łóżeczka i wraca do siebie
 nawet swoją ukochaną podusię, bez której nie zaśnie. Ale na szczęście jest instytucja starszej siostry- Ewunia wyjmuje sobie szczebelki, wychodzi, wrzuca bratu co trzeba do łóżeczka i wraca do siebie 
A w ogóle jak Marysia w żłobku?

) i dopiero się zaczęła wędrówka ludów! Po kąpieki z klejącymi oczkami pakujemy ją do łóżeczka, a ta ledwo dotknie pościeli, to wystrzela jak z procy i zwiedza całe mieszkanie (drzwi nie są już dla niej problemem - doskonale dostaje do klamek), biega, zrzuca wszystko co się da, drze się i świetnie się bawi. Pada dopiero około 23.00. A tak było pięknie... Parę dni działało straszenie, że jak wyjdzie z łóżeczka, to poobcinam jej paznokcie u nóżek - ale teraz już się nie boi.
) i dopiero się zaczęła wędrówka ludów! Po kąpieki z klejącymi oczkami pakujemy ją do łóżeczka, a ta ledwo dotknie pościeli, to wystrzela jak z procy i zwiedza całe mieszkanie (drzwi nie są już dla niej problemem - doskonale dostaje do klamek), biega, zrzuca wszystko co się da, drze się i świetnie się bawi. Pada dopiero około 23.00. A tak było pięknie... Parę dni działało straszenie, że jak wyjdzie z łóżeczka, to poobcinam jej paznokcie u nóżek - ale teraz już się nie boi. 
 .
.ustalanie w niej granic dzialaja. wszystko bierze w leb jak tata jest w domu
 dzięki temu odpadają problemy typu "a babcia mi na to pozwala, a tatuś powiedział, że mogę"
 dzięki temu odpadają problemy typu "a babcia mi na to pozwala, a tatuś powiedział, że mogę"  Wiedzą, że są rzeczy, które dla mnie są ok, a dla męża nie. Wiedzą, że tata zgodzi się na rzeczy, na które ja się nie zgodzę. I świetnie w tym się odnajdują. Polecam
 Wiedzą, że są rzeczy, które dla mnie są ok, a dla męża nie. Wiedzą, że tata zgodzi się na rzeczy, na które ja się nie zgodzę. I świetnie w tym się odnajdują. Polecam  

Powiem Ci, że u nas nie da się przewidzieć, jak szybko młody zaśnie, czasem usypia od razu mimo że przed chwilą wariował jak wściekły, a czasem wręcz odwrotnie. I też późno chodzi spać - ostatnio między 20.30 a 21. Sowa po rodzicach i tyle
 Powiem Ci, że u nas nie da się przewidzieć, jak szybko młody zaśnie, czasem usypia od razu mimo że przed chwilą wariował jak wściekły, a czasem wręcz odwrotnie. I też późno chodzi spać - ostatnio między 20.30 a 21. Sowa po rodzicach i tyle

], przepytuje czy dziadzia już śpi, a baba czy też, a Zizia [pies moich rodziców], oznajmia mi, że ma na imię Nina [jakbym tego też kurna nie wiedziała] i buzia się jej generalnie zamknąć nie chce
], przepytuje czy dziadzia już śpi, a baba czy też, a Zizia [pies moich rodziców], oznajmia mi, że ma na imię Nina [jakbym tego też kurna nie wiedziała] i buzia się jej generalnie zamknąć nie chce
 ]
]