Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Ale nie uważam, że ludzie racjonalnie podchodzący do rodzicielstwa są wyrachowani i bez serca. To jest krzywdząca opinia.
Prosze kolezanki ktore zakonczyly karmienie piersia o proady jak odstawiac Malego cycozwisa.
Natomiast zła wiadomość jest taka, że u nas mimo odstawienia mała i tak sie budzi 2-3 razy na MM (ok. północy i 5 rano).
Prosze kolezanki ktore zakonczyly karmienie piersia o proady jak odstawiac Malego cycozwisa.
Obecnie moj syn budzi sie co najmniej 8 razy w nocy i zawsze musi dostawc piers.
noce potrafi przesypiać, bo zdarzyło się naście razy..
jestem juz tak sfrustrowana i zla ze chce to zrobić chyba za szybko i zbyt chaotycznie
Magda a jak powrot do pracy, jak sobie radzicie?
Dziewczyny, a jak sobie radzicie jak maluchy Wam wstają w kąpieli? Nie wiem, czy tak robią w wannach, ale w brodziku mały nie chce siedzieć, musi stać i "pacać" w szybkę... Stawiam na to, że mu przejdzie, ale kąpiel z tego żadna, bo robimy mu prysznic i wyjmujemy. Zabawki ma i owszem, bawi się, ale na stojąco...
brudny nie chodzi wiec chyba az tak Wam nie zalezy zeby siedzial, co nie?
Jak dzieć nie ma dwójek, to widocznie nie będzie mieć.
Właśnie dziś dodałam to samo pytanie pod wykresem. Z tym, że ja nie chcę przejść całkiem (karmimy się cycem). Chodzi mi o podanie np. kakao do śniadania zamiast herbaty ;-)
--
Jakoś mam niesmak do modyfiksów, taka chemia wg mnie. Krowie trochę lepsze, chociaż najlepsze byłoby prawdziwe krowie
Dopiero moja mama mnie oświeciła, żeby dawać mu kleik kukurydziany.
my tez od dawna podajemy malemu ser zolty, bialy czy jogurty i to tez przeciez z melka.. Nic mu nie bylo wiec nie martwimy sie!
Ja wiem, ze modyfikowane jest modyfikowane w okreslonym celu, ze mnostwo dzieci na tym wyroslo itp. ale mam taka fobie na punkcie wszystkiego co sztuczne i przetwarzane.
Biedronka, ale nie zastępujesz serem mm czy karmienia piersią, tak?
Czym innym jest jedzenie przez dziecko przetworów mlecznych.
Nasza jeszcze przed skończeniem 1 rż. podjadała różne serki, ale np. krowiego nie dam jej w kubku do picia.
Fragile - daję Kubie po kąpieli butelkę i na 150ml mleka 2 miarki kaszki,
To ja chyba mam za dobrze Oliwka nigdy nie budziła się w nocy na jedzenie.