Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
To jednorazowo, czy częściej tak im się zdarza
 takie długie drzemki zdarzają im się 1-2 razy w tygodniu
 takie długie drzemki zdarzają im się 1-2 razy w tygodniu 
Nie za dobrze Ci? :)))
 No ale jak widać warto było, nie?
 No ale jak widać warto było, nie? 

jeszcze za dobrze pamiętam jak Krzyś na mnie wisiał 24/24No ale jak widać warto było, nie?
 Zdecydowanie :) Krasnal też chrapie, ale było to poprzedzone półgodzinnym skakaniem po łóżku jak małpka, nabił sobie guza na czółku, bo się walnął o brzeg - gwarantuję, że już jest zdrowy. Chore dziecko tak nie szaleje ;))))
 Zdecydowanie :) Krasnal też chrapie, ale było to poprzedzone półgodzinnym skakaniem po łóżku jak małpka, nabił sobie guza na czółku, bo się walnął o brzeg - gwarantuję, że już jest zdrowy. Chore dziecko tak nie szaleje ;)))) 
      no nie, zwykle śpią tylko trzy godzinytakie długie drzemki zdarzają im się 1-2 razy w tygodniu
Robię update - u nas jednak trzydniówka, dzisiaj dopiero mu kropki powychodziły
 ?
 ?
      To ta trzydniówka ile dni trwa u Krasnala?
 Okazało się, że Kubie wychodziły dwa zęby na raz! Prawa górna dwójka i lewa górna piątka(?). Ale co się bidulek namęczył to
 Okazało się, że Kubie wychodziły dwa zęby na raz! Prawa górna dwójka i lewa górna piątka(?). Ale co się bidulek namęczył to  No i mimo tego, że zmieniałam bardzo często pieluszkę to miał tak dupkę odparzoną, że nie pomagała nawet mąka ziemniaczana i musiałam smarować sudocremem...
 No i mimo tego, że zmieniałam bardzo często pieluszkę to miał tak dupkę odparzoną, że nie pomagała nawet mąka ziemniaczana i musiałam smarować sudocremem...

Kubie wychodziły dwa zęby na raz! Prawa górna dwójka i lewa górna piątka(?)

ale nie wydaje mi się żeby u 13-sto miesięcznego Kuby nie posiadającego ani trójek ani czworek miała nagle wyrosnąć piątka
 Nie pozostaje mi nic innego niż czekać na inne zęby i zobaczyć czy te zęby to piątki czy czwórki.
 Nie pozostaje mi nic innego niż czekać na inne zęby i zobaczyć czy te zęby to piątki czy czwórki.

Dziewczyny, czy zauważyłyście że przy górnych jedynkach ból jest większy? Bo mały chodzi po ścianach w nocy, czopek trochę łagodzi ból, ale musi być przyssany cały czas do piersi, inaczej jest potworny krzyk :(
Monika a pytalas o to dentysty ??
Bo u dwulatka to dolne dwojki chyba juz powinny byc....
Moze mu sie jakos przezbic nie moga, z dziasel wyjsc...

) bo u nas jedynki szly od kwietnia do sierpnia a dwojki od wrzesnia do teraz. Moze Dawid nie byl jakis bardzo wymeczony i nawet AZ tak zle nie spal ostatnimi czasy ale to trwa juz tak dlugo ze zazdroszcze maluchom ktore pomeczal sie tydzien dwa i maja z glowy...
) bo u nas jedynki szly od kwietnia do sierpnia a dwojki od wrzesnia do teraz. Moze Dawid nie byl jakis bardzo wymeczony i nawet AZ tak zle nie spal ostatnimi czasy ale to trwa juz tak dlugo ze zazdroszcze maluchom ktore pomeczal sie tydzien dwa i maja z glowy...

Biedne te nasze żuczki :(
 biedna ja
 biedna ja

Dziewczyny a probowalyscie tych czopkow homeopatycznych? U nas wlasnie jak szly zeby i maly budzil sie co 15 min (nie przesadzajac) te czopki bardzo pomogly.

glizda mala caly dzien daje popalic, i zaczelo sie juz sprawdzanie na ile sobie mozna pozwolic, czy "nie" na pewno znaczy nie. A do tego jest taki przekorny! ja sie na te cale "bunty" nie nadaje.
 glizda mala caly dzien daje popalic, i zaczelo sie juz sprawdzanie na ile sobie mozna pozwolic, czy "nie" na pewno znaczy nie. A do tego jest taki przekorny! ja sie na te cale "bunty" nie nadaje.