Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

a trzy dwójki wyszły zupełnie niezauważenie i bezproblemowo

no ale niektorych rzeczy po prostu nie wolno (rozpalonego kominka!) a tego sie raczej schowac nie da zeby nie kusilo. A do tego usypianie. Jak juz zasnie to spi skurczybyk 3-4godziny, ale uspic go to masakra. On sie senny robi kolo 16. Wczoraj od 12;30 go usypialam. Na rekach nie, w lozeczku nie, ze mna w lozku nie. W koncu o 14 mowie idziemy na dol, a juz po 15 armagedon bo on zmeczony. Wytrzymalismy do 18:30 i poszedl spac na noc. U nas w domu same zgrzyty przez to- ja swiruje z Malym a maz po pracy nie ma nawet chwili dla siebie. Nie wiem ile jeszcze wytrzymam tego Bandyte Malego

A u nas odwrotnie, Nurofen i Panadol nic nie wskuraly, jedynie Viburcol podzialal!

a moze one szly razem z jedynkami tylko po prostu przebily sie pozniej

a nie mozesz dac nurofenu Krasnalowi?
Czasem sie wydre, ale poznije tak mi przykro
i u nas, tak jak u Monteni, Nina dostawała od razu Nurofen albo Paracetamol

Frag tak myślę o.twoim nocnym karmieniu i przypomniało.mi sie ze kiedyś pisałaś ze krasnal w ciągu dnia nie chce cyca. Przychodzi mi.myśl ze moze.nadrabia w nocy cyckowanie.
Ja to chyba oszaleję przez te jej zęby... Dziś znów w ruch poszedł czopek,bo już myślałam,że wyjdę z siebie i stanę obok..

żeby Krasnal nie był calusieńką noc przyssany jak pijawka, nie gryzł, nie musiał leżeć "przyklejony" do mamusi calusieńką noc ;)))
ja jestem wredna i chce zeby Dawid wreszcie sie przestal budzic, rozkopywac, walic glowa o szczebelki, jesli juz musi jesc niech sobie sam trzyma butelke, a najlepiej to niech on wreszcie wyemigruje do SWOJEJ sypialni- powiedziala mama ktora od kilku nocy zle spi
ale tak serio to jak maz sie deklaruje ze bedzie wstawal do Malego to i tak ja wstaje conajmniej raz zeby sprawdzic czy obi sie nie rozkryl (po czym odkrywam ze jednak jest przykryty i smacznie spi). Tak to jest z nami mamami instynkt kaze dbac o potomka, a mialosc jeszcze bardziej

Lecia, ale 4 miesiące przez zęby, których jeszcze nie ma?
Próbowałam włożyć palec i wymacać, ale szybko go wyjęłam z wrzaskiem (moim) i dziurą na tymże
Dziwny jest teeeeeen... Kras-nal.
przeszliśmy już chyba wszystko- ślina po pas, paluchy w gębie. katar, kaszel na granicy podduszania, radioaktywne kupy, kilka nieprzespanych nocy,
Migg musze Cie zmartwic ale widze ze im pozniej zaczynaja wychodzic tym dzieci gorzej znoszal, bo sa bardziej swiadome.